Zadnje iz eTrgovine

39.00€

Ste ugotovili, da je Jadransko morje premalo za vas in vašo posadko? Razmišljate o  tem, da bi se podali v Mediteran ter nadaljevali plovbo v Atlantski ocean?

Slovenski jadralec Jasmin Čauševič se je v preteklih letih podal na plovbo iz Jadrana. Najprej je zaplul v Mediteran, prečkal Gibraltarsko ožino ter prvo etapo plovbe končal v Kanarskih otokih. V drugi etapi se je s Kanarskih otokov podal proti Kapverdskim otokom, nato pa sam prečkal Atlantski ocean in uspešno pristal na Karibih.

V času njegove plovbe so nastale tri knjige, ki podrobno opisujejo dogajanja med plovbo, njegove občutke ter številne napotke za plovbo po oceanih tudi, kadar se na plovbo odpravite sami.

Komplet treh knjig:

Redna cena: 66,90 EUR

Akcijska cena: 39,00 EUR (samo za naročnike eNavtike)

 

Akcijska cena samo do 22.1.2019

Jasmin Čauševič - Komplet potopisov

Zadnji video

Oznake osamljene nevarnosti so pritrjene ali zasidrane nad nevarnostjo majhne površine, ki se ji lahko izognemo po katerikoli strani.

So črne z rdečimi vodoravnimi pasovi (Č R Č). Po obliki so lahko kakršnekoli, največkrat pa jih lahko vidimo v obliki droga ali stebra.

Na oznaki osamljene nevarnosti sta, kot vrhnje znamenje, dve črni krogli ena nad drugo. Krogli morata biti čim večji in med seboj jasno ločeni. Na njih je lahko tudi bela luč B Bl(2) 10s, ki nam je v pomoč pri nočni plovbi.

Komentarji