Ranieri Shadow 19

V svetu navtičnih pustolovščin je Ranieri Shadow 19 najmanjši član prestižne družine Sundeck, in je dober dokaz, da velikost ni vse. Kljub svojim kompaktnim meram, je čoln zelo zmogljiv in udoben. Z dolžino 5,65 metra in težo zgolj 672 kg je Shadow 19 izredno primeren za različne aktivnosti na vodi, od ribolova in potapljanja do smučanja in družinskih piknikov. Njegov prostoren krmarski del in sprednja sončna ploščad zagotavljata, da boste na vodi preživeli nepozabne trenutke.

Shadow 19 lahko sprejme do 7 oseb in ponuja dve udobni ležišči, kar ga dela idealnega sopotnika za vse, ki iščejo fleksibilnost in praktičnost. Možnost vgradnje rezervoarjev za gorivo in vodo ter pogon z motorjem do 140 KM pomeni, da je ta čoln tako okreten kot stabilen, ne glede na to, ali ste na odprtem morju ali mirnem jezeru. Zaščitna ograja iz nerjavečega jekla dodaja varnost za mlajše člane posadke in služi kot držalo med plovbo.

Ranieri Shadow 19 je oblikovan tako, da zadovolji tako začetnike kot izkušene navtike. Njegova vsestranskost je ključna, saj omogoča enostavno vzdrževanje, veliko zunanjega in ležalnega prostora ter možnost spalnega prostora ali kabine. Zaradi tega je popolna izbira za druženje, ribolov, družinske izlete in vodne športe, kot je vleka smučarja ali tub. Široka volanska konzola omogoča enostavno namestitev dodatnih navigacijskih instrumentov, medtem ko se sončna ploščad lahko preoblikuje v priročno mizico, dodajajoč funkcionalnost že tako impresivnemu čolnu.

Kot je značilno za družino Sundeck, tudi Shadow 19 vključuje napredno H.I.S. tehnologijo, ki zagotavlja izboljšano vodljivost in učinkovitost porabe goriva. To pomeni, da lahko uživate v daljšem času na vodi z manj skrbi o porabi.

Za tiste, ki si želijo čoln ogledati v živo, je Ranieri Shadow 19 na razpolago v prodajno-servisnem centru Moto-Nautika d.o.o., na Ptujski cesti 63 v Miklavžu pri Mariboru.

Za vse dodatne informacije pa so vam na voljo strokovno usposobljeni svetovalci preko emaila: info@moto-nautika.com, ali preko telefonske številke (02) 629 04 00. Prav tako vabljeni na ogled celotne ponudbe (plovil in izvenkrmnih motorjev) na spletnem naslovu www.moto-nautika.com.

MALOPRODAJNA CENA ČOLNA  - NA ZALOGI z dodatno opremo: 27.300 EUR +DDV

Akcijska cena: 24.570 EUR + DDV

Več plovil na zalogi: https://moto-nautika.com/zaloga-plovil/

Ranieri Shadow 19 je torej več kot le čoln. Je vaš zanesljivi partner za nešteto nepozabnih avantur na vodi, kjer majhnost, sreča, moč in značaj ustvarjajo popolno vozilo za vsako navtično priložnost.