Elan Yachts

Pridružite se Davidu in Žanu na njunem raziskovanju mizarske obrti v Elan Yachts, tradiciji, ki je močno ukoreninjena vse od ustanovitve ladjedelnice leta 1949.

Njihova zavezanost k obdelavi lesa izvira iz srca slovenskih Alp in se odraža tako v vizualno privlačni kot praktični, ročno izdelani leseni notranjosti. V tem videoposnetku vstopite v mizarsko delavnico Elan Yachts, kjer vešči obrtniki uporabljajo Elanovo bogato dediščino obdelave lesa za ustvarjanje Elanovih jadrnic. Dovolite, da vas popeljemo na pot skozi jedro Elan Yachts – njihovo mizarsko delavnico, kjer zaživi dediščina obrtniškega mojstrstva.

Od ustanovitve leta 1949 je njihova predanost obdelavi lesa postala temelj za vsako jadrnico, ki zapluje iz te ladjedelnice. Pridružite se jim na poti skozi skrbno izbiranje vsakega kosa lesa, pri čemer usklajujejo funkcionalnost, estetiko, težo in uporabnost. Z natančnim očesom za detajle njihovi izkušeni obrtniki obdelajo masivni les in visokokakovostne vezane plošče v ključne dele jaht, zagotavljajoč dolgo življenjsko dobo, ohranjanje vrednosti in estetiko vsake posamezne jadrnice.