SipaBoards

Vznemirljiva novica za ljubitelje vodnih športov: slovensko podjetje SipaBoards, del skupine Boscarol, je prejelo nagrado ISPO 2024 za izdelek e-SUP Allrounder Drive.

Žirija nagrad ISPO je z izbranimi besedami argumentirala odločitev za revolucionarno električno desko za veslanje stoje – električni SUP oziroma e-SUP. »SipaBoards odpira vrata veslanja 'SUP' širšemu občinstvu in hkrati občutno prispeva k večji varnosti v vodnem športu, še posebej za manj izkušene veslače,« so zapisali med drugim.

Električni SUP SipaBoards Allrounder Drive izstopa zaradi svojega edinstvenega motoriziranega samonapihljivega mehanizma, s katerim se čas priprave deske za uporabo občutno skrajša, hkrati pa ni več treba polniti deske ročno. Integriran vodni 'jet-pogon' pa prinaša preskok v uporabi, saj ponuja dodatno pomoč veslačem in s tem omogoča lažje premikanje po vodi že z manjšim naporom. Ta funkcija je še posebej koristna za začetnike in tiste, ki iščejo bolj sproščeno izkušnjo veslanja. SipaBoards z e-SUP-om po vzoru e-koles nadgrajuje športno dejavnost, ponuja več priložnosti za aktivno preživljanje časa in na vodo privablja še več uporabnikov.

SipaBoards

Poleg tega je električni SUP Allrounder Drive opremljen z naprednimi tehnološkimi funkcijami, kot so sledenje GPS in povezljivost s tehnologijo Bluetooth. Te inovacije nadgrajujejo uporabniško izkušnjo, ob tem pa zvišujejo varnostne standarde z omogočanjem sledenja in komunikacije v realnem času. Oblikovanje deske zagotavlja stabilnost in vsestranskost, zaradi česar je ta primerna za širok nabor dejavnosti, od mirnega veslanja do bolj pustolovskih podvigov.

»Navdušeni smo, da smo prejeli nagrado ISPO 2024, saj je to novo priznanje naši zavezanosti k preseganju meja mogočega v vodnih športih,« je dejal izvršni direktor SipaBoards Sebastjan Sitar. »Allrounder Drive je dokaz naše misije, da naredimo veslanje stoje (SUP) dostopno, prijetno in varno za vse.«

Nagrada ISPO je prestižno priznanje v športni industriji. Podeljujejo ga za izdelke, ki izkazujejo izjemne inovacije, funkcionalnost in oblikovanje. Prejem te nagrade postavlja SipaBoards v prvo vrsto na globalnem trgu in poudarja vlogo podjetja kot pionirja v razvoju električnih SUP-ov.

O prejemniku nagrade: Podjetje SipaBoards je bilo ustanovljeno leta 2015, od leta 2022 pa je del skupine Boscarol, ko je v podjetje vstopil Ivo Boscarol kot manjšinski lastnik in strateški partner.

SipaBoards