Ponovno se bliža dogovorjeni trenutek za druženje!

V Burin Yachting Clubu so ponovno pripravili tradicionalni navtični dogodek leta, ki bo potekal na Obali v soboto, 10. maja 2014. Marinado poznamo kot božanski spoj okusov, mediteranskih arom in morskih sadežev, nekdaj specialiteto gospodinj iz ribiških družin, danes tudi kuharskih mojstrov, ki znajo združiti skladne okuse in dišave iz morja in s kopnega.

Enajsto leto zaporedoma ljubiteljem navtike Marinada pomeni še nekaj več. Marinada je dogodek, je jadranje, je regata, je žrebanje bogatih nagrad, svečana podelitev pokalov jadralcem ter druženje in zabava, ki jo vsako leto zaznamuje tudi večerni koncert. V letošnjem letu bo dogodek Marinada 2014 začinila legendarna hrvaška skupina SOULFINGERS v izvedbi - Blues Brothers Party Koncert.

V REGATI MARINADA se bodo zvrstile jadrnice razredov Open, Seascape, Melges in J24, regatno polje pa bo enako kot deset let zapored, postavljeno v akvatoriju med Izolo in Portorožem. V aktivnem sodelovanju z vsemi navtičnimi institucijami, vas organizator vabi, da se pridružite številnim ekipam jadralcev. V kolikor so uspeli pritegniti Vašo pozornost, se jim v soboto, 10. maja pridružite na slovenski obali in okusite Marinado 2014.

Vabilo na dogodek pošljite tudi prijateljem, znancem, poslovnim partnerjem za katere menite, da bi jih Marinada utegnila pritegniti.

Se vidimo v soboto, 10. maja 2014!

Letošnje geslo MARINADE 2014 bo zagotovo: Everybody Needs Somebody To Love!

Več informacij na: Marinada FB; www.burin.si