Sailing Point je edina specializirana trgovina za jadranje v Sloveniji. Poleg trgovine, ki se nahaja v Portorožu, pa imajo tudi franšizo na Hrvaškem. V njihovem prodajnem programu so oblačila in oprema tako za najbolj zahtevne kot za rekreativne jadralce. V trgovini ponujajo  oblačila in obutev vrhunskih blagovnih znamk Sail Racing, Gill in Zhik.

Sail Racing je vrhunska blagovna znamka, ki s svojimi izdelki navdušuje tako ekstremne jadralce in tiste, ki se odpravljajo na ekspedicije, kakor tudi tiste, ki iščejo funkcionalna, sodobna in stilna oblačila za navtiko in prosti čas.

Proizvajalec Gill je prvi vpeljal "3-layer" (trojni sloj) za oblačila v off-shore jadranju in uvedel svoj lastni sistem označevanja karakteristik izdelkov, s sistemom 5-točkovne kontrole. To omogoča kupcu pomoč pri izbiri ustreznega modela (tudi cenovno!) glede na njegove potrebe.

V trgovini je na voljo celoten  »moker« program proizvajalca Zhik. V podjetju so razvili

revolucionarni trapez T2, oblačila iz materialov kot so Spandexa, Hydrofobik, Microfleece, Hybrid, Superwarm,  Powerpads-e ter neoprenska oblačila in dodatke. Isotak je rezultat ZHIK-ovega razvojnega oddelka in ga vedno pogosteje zasledimo na regatah America's cup.

V trgovini lahko najdemo* tudi sončna očala *proizvajalca Kaenon, namenjena  jadranju in prostemu času. Blagovna znamka je sinonim za vrhunska očala izjemnih lastnosti. V sam vrh so segli po predstavitvi inovativnih superior SR-91 polariziranih leč, ki jadralcem omogočajo izjemno vidljivost v močnem soncu saj polarizirajo velik del svetlobe, ki se odbije z morske površine. Sončna očala so v prvi vrsti namenjena jadralcem, so pa ta odlična sončna očala močno uveljavljajo tudi v drugih športnih panogah.

Za vse naročnike eNavtike, v trgovini Sailing Point, do 20.4.2014, nudijo 15% popust.

Geslo, ki ga pred plačilom poveste prijaznim prodajalcem je: enavtika

Vse izdelke si lahko ogledate tudi na njihovi spletni strani in facebooku.

Web: www.sailing-point.siwww.sailing-point.hr

FB: https://www.facebook.com/pages/Sailing-Point/148913795135709

Naslov: Sailing Point – Specialized Sailing Store, Ukmarjeva ulica 2, 6320 Portorož

Telefon: +386 5 677 8125