Odločite se za miren dopust brez stresa in skrbi ali bo sidro držalo preko noči, se vam bliža nevihta ali vam bo odpovedal motor. Apartmaji Falkensteiner Senia Punta Skala v Zadru - Pametna naložba v nepremičnine na Hrvaškem.

Zakaj bi sploh vlagali v nepremičnine? Zato, ker so obresti za denar, naložen v banki, nizke, ker so razmere na finančnih trgih negotove in zato, ker je naložba v nepremičnine varna.

Podjetje Falkensteiner, ki ima dolgoletne izkušnje v razvoju in upravljanju premium hotelov in turističnih nepremičnin, je na čudovitem rtu Punta Skala pri Zadru zgradilo luksuzni 5-zvezdični hotel & SPA Iadera, 4-zvezdični družinski hotel Diadora in počitniške apartmaje Residences Senia. Lastnik slednjih lahko postane vsak, ki želi imeti lepo, moderno, novo nepremičnino na morju ter hkrati dobro in varno naložiti svoj denar.

Apartmaje Falkensteiner Residences Senia lahko kupite po različnih modelih. Ti se med seboj razlikujejo po odstotku letnega donosa, po številu tednov koriščenja nepremičnine za lastno uporabo in po višini stroškov vzdrževanja ter upravljanja. Cene so v vseh primerih ugodne.

Nov koncept prodaje apartmajev Falkensteiner Residences Senia ponuja luksuzne nepremičnine na prvovrstni lokaciji. Na željo kupca lahko kupljeno nepremičnino oddajajo v najem in tako zagotovijo varno in donosno naložbo, hkrati pa fleksibilno uporabo lastne nepremičnine brez dodatnih skrbi glede vzdrževanja in čiščenja. Nepremičnina bo tako zaradi strokovnega upravljanja in vzdrževanja dolgoročno ohranjala vrednost.

Moderna arhitektura priznanega arhitekta Borisa Podrecce daje apartmajem Falkensteiner Residences Senia pečat ekskluzivnosti. Lastniki apartmajev pa imajo možnost koriščenja vseh storitev resorta Falkensteiner Premium Living Koncept.

Podjetje FMTG GmbH, investitor Falkensteiner  apartmajev  Senia v Zadru, se je odločilo, da izključno slovenskemu trgu ponudi 10 letni program oddaje in najema kupljenega apartmaja z zajamčenim 6% letnim donosom.


Prijavite se na ogled apartmajev Falkensteiner Punta Skala v Zadru.

Ime:
Priimek:
Elektronski naslov:
Telefon:
Potrditev: Da, želim si ogledati Punta Skalo



Za vzorčni izračun 10 letnega programa, predstavitvene materiale ali ogled v Zadru nam pišite na puntaskala.slo@adriaexclusive.com ali nas pokličete na 031 265 303.

Več tudi na tej povezavi www.adriaexclusive.com