Letošnja novost iz ladjedelnice Crownline je model 335 SS. Velik bowrider, ki v dolžino meni 10,10 m (33 čevljev) je velik gliser za hitro in udobno plovbo tudi, ko povabimo večje število prijateljev.

Crowline 335 SS je izjemno kvalitetno plovilo. Pri oblikovanju so se držali načela, da mora biti eleganten, udoben, sexy in vseeno zadržati športen izgled ter klasičen stil Crownlinea. Čoln je velik in prostoren. Udobje nudi številčnejši posadki.

Trup je zgrajen na dokazano dobri Crownlineovi tehnologiji F.A.S.T. Tab trupa, ki zagotavlja izjemne plovne lastnosti, dinamičnost plovbe in zmanjšuje porabo goriva.

Crowline 335 SS je tako imenovani bowrider.  Premec plovila je odprt in nudi sedišče za udobno namestitev do 6 oseb. Med plovbo lahko uživajo v enkratnem razgledu, vetru in adrenalinu, ki ga nudi tak tip plovil. V krmnem delu je velika sedežna garnitura v obliki črke L, umivalnik ter hladilnik sta na desni strani za komandnim mostom. Klop na krmi ima premičen naslon, ki omogoča, da na sidru iz sedežne garniture naredimo prostorno sončno ploščad. Plovilo ima vgrajen vodoodporen audio sistem Fusion s štirimi zvočniki moči 50W na krmi plovila, skupno pa je vgrajenih osem zvočnikov in dodaten ojačevalec.

Za hitro plovbo lahko plovilo naročimo z dvema motorjema skupne moči do 640 KM. V standardni različici sta vgrajena dva motorja 350 MAG s po 300 KM. Da ne bomo prepogosto obiskovali bencinske črpalke je vgrajen rezervoar s kapaciteto 526 l. Ker plovilo ni namenjeno daljšemu bivanju na sidru, ima vgrajen rezervoar za vodo, ki je relativno majhen za tako veliko plovilo in ima prostornino le 100 litrov.

Uvoznik za plovila Crownline v Sloveniji je: As Boats d.o.o.,  www.as-boats.si, tel.: (02) 608 41 41