V eni izmed prejšnjih novic ste lahko zasledili napoved in kratko predstavitev premiernih čolnov v Sloveniji – znamko RANIERI. Tokrat vam predstavljamo kratek opis 4 linij, s katerimi se bo podjetje Moto-Nautika, ki je ekskluzivni zastopnik za Slovenijo – predstavilo tudi na letošnji izvedbi najpomembnejšega jadranskega navtičnega sejma – INTERNATUICI 2016.

Ranieri stavi ves svoj uspeh na brezkompromisno kvaliteto, sodoben italijanski slog in najsodobnejšo hidrodinamiko, zasnovano iz strani navtičnih arhitektov z uporabo C.A.D. sistemov. Pri izdelavi plovil Ranieri, so uporabljeni visoko kvalitetni materiali, pri samem razvoju sodelujejo strokovno usposobljeni arhitekti plovil, kateri zagotavljajo vrhunski dizajn in kvalitetno plovbo. Vsi detajli na plovilu so izdelani do potankosti, kar jih uvršča v sam vrh proizvajalcev plovil v tem segmentu.

LINIJA OPEN LINE:

Plovila Ranieri Open Line so v velikosti od 4,55 m do 9,33m in se označujejo pod imenom Voyager od 17-30, odvisno od dolžine plovila. Modeli z oznako "S" imajo v osnovi drugačno standardno opremo od osnovnih različic in sport dizajn.

Modeli Open Line imajo veliko zunanjega prostora, predvsem na sprednji sončni ploščadi, katera je nekoliko poglobljena in dodatno ograjena z varnostno ograjico. Modeli od 21S naprej imajo tudi manjšo kabino, ki je primerna predvsem za shrambo odvečne prtljage, monžo je vgraditi tudi kakšen hladilnik, wc kabinet ipd ...

 

LINIJA SUNDECK LINE:

Plovila Ranieri Sundeck Line so v velikosti od 5,65  m do 9,30m in se označujejo pod imenom Shadow 19-30, odvisno od dolžine plovila.

Modeli Sundeck Line imajo veliko ležalnega prostora oziroma sončne ploščadi ter manjše kabine, primerne za shrambo prtljage, vključujejo tudi manjši spalni prostor, z možnostjo vgradnega hladilnika, mini kuhinje(pri določenih modelih), ločenim prostorom za wc, ... Vsi modeli Shadow imajo kabino z drsnimi vrati na konzoli, katero je možno zakleniti. Kabina ima tudi stransko okno za dnevno svetlobo, določeni modeli imajo tudi okno na stopu kabine. Blazine lahko poljubno izbirate med različnimi materiali kot barvnimi kombinacijami, kot tudi samo barvo trupa.

 

LINIJA CABIN LINE:

Plovila Ranieri Cabin Line so v velikosti od 5,65  m do 8,30m in se označujejo pod imenom Atlantis 19-28, odvisno od dolžine plovila.

Modeli Cabin Line imajo veliko notranjega prostora, kateri vključuje ležalne površine, kakor tudi višina primerna za bivanje na plovilu, možnost vgrajenega wc-ja ali ločenega toaletnega prostora. Določeni modeli imajo priročno kuhinjo, veliko odlagalnih prostorov in predalov, kvalitetno oblogo iz lesa, vzdržljivi tekstilni materiali za oblazinjenje ležišč, možnost jedilne mize,...

Kabina ima tudi stransko okno za dnevno svetlobo, določeni modeli imajo tudi okno na stropu kabine. Blazine lahko poljubno izbirate med različnimi materiali kot barvnimi kombinacijami, kot tudi samo barvo trupa plovila.

LINIJA FISHING LINE:

Plovila Ranieri Sport Fishing Line so v velikosti od 5,65  m do 9,30m in se označujejo pod imenom CLF od 19-30 , odvisno od dolžine plovila.

Modeli Sport Fishing  Line imajo del plovila pokrit z kabino stojne višine in vrati. V kabini se nahaja  navigacijska ploščad, kjer je dovolj prostora za različne navigacijske instrumente. V spodnjem delu plovila se nahaja še dodatna kabina, kjer so spalni prostori z vgrajenim wc-jem ali posebej ločenim toaletnim prostorom (odvisno od modela). Na sprednjem delu je še vedno dovolj ležalne površine na sončni ploščadi, katera je ograjena z varnostno nerjavečo inox ograjico. Modeli Sport Fishing Line so idealni čolni za Jadransko morje, saj so namenjeni za družinska potovanja kot ribolov.

Ekskluzivni prodajalec in uvoznik za Slovenijo in Hrvaško, je slovensko podjetje MOTO-NAUTIKA d.o.o., kjer lahko obiščete največji servisno – prodajni center na Štajerskem. V salonu plovil, lahko izbirate tudi med ogromno zalogo, kjer vas čakajo strokovno usposobljeni svetovalci, ki bodo glede na vaše potrebe in želje, znali poskrbeti in izbrati popolno plovilo.

Več na www.ranieri.si in www.moto-nautika.com.