Sonca in višjih temperatur se vselimo vsi navtični navdušenci. Kaj je lepšega, ko si v spomin pričaramo morje, plažo, šumenje valov in vonj slane vode. Pomlad se bliža, bližajo se prvomajski prazniki, ko bo marsikdo od nas skočil južno od meje... naj bo kratek potep po slovenski obali, počitek na vikendu ali pa izkoriščen dopust za pripravo svoje plovila.

Dejstvo je - sezona se bliža in počasi odpira vrsto vprašanj in idej, kaj vse potrebujemo za poletne užitke na morju. Zato vabljeni vsi navtični in adrenalinski odvisniki od vodnih športov na "Otvoritev sezone z Moto - Nautiko", v največjem prodajnem salonu na Štajerskem. V soboto 16. aprila 2016, vas od 09. do 14. ure čakajo super popusti na: pestro paleto različnih tub - za enega voznika, dveh, treh ali več, wakeboardov, kneeboardov, vodnih smuči, vrvi za tube in smučarje, rešilni jopiči vseh velikosti, barv in materialov. Neoprenske obleke, kratke ali dolge. Očala, obutev, vodoodporne torbe, uzde, tlačilke ali modna oblačila za zaščito pred soncem - izdelana iz lajkre. Popusti bodo veljali na blagovne znamke JOBE in DEVOCEAN.

Za več informacij, obiščite spletno stran: moto-nautika.com, pišite preko emaila: marketing@moto-nautika.com, ali pokličete preko telefona: 02 620 2601. Najpomembneje pa - obiščite "Otvoritev sezone" v Miklavžu na Dravskem polju na Ptujski cesti 63!