V podjetju Moto-Nautika so pripravili posebne ugodnosti na opremo za vodne športe znamke Jobe. Gre za znamko, ki je primerna za vsakogar. Za vsakogar, ki želi odkrivati lepoto vodnih športov. Ne glede na to, kdo ste, ne glede na starost ali velikost, ne glede na vašo zgodovino.

Gre namreč za izdelke, ki so razviti z največjo skrbnostjo in najkakovostnejšimi materiali. Vsakič, ko boste šli v vodo z izdelkom Jobe, boste šli v vodo s stilom in kvaliteto.

Pridružite se družini Moto-Nautike in Jobe, ter delite skupno ljubezen do vodnih športov, tokrat po znižanih cenah!

V salonu Moto-Nautika boste tako lahko do konca meseca novembra vse Jobe izdelke kupili po posebni akciji, ki sliši na ime 1,2,3!

V kolikor boste kupili en izdelek v vrednosti nad 100€ boste zanj prejeli 15% popusta, če boste izbrali dva izdelka, pri čemer bo vsak vreden več kot 100€, boste na oba prejeli 20% popusta. Če pa boste izbrali tri izdelke, pri čemer bo vsak vreden več kot 100€, boste na vse tri dobili kar 30% popusta.

Akcija velja samo za nakup v salonu!

Mamljivo, mar ne?

In to še sploh ni vse, saj so v Moto-Nautiki za vsa pripravili še dodaten 20% popust na vse SUP-e! Ne zamudite edinstvene priložnosti! Akcija traja do konca meseca novembra.

Zalogo napihljivih SUP-ov lahko preverite na tej povezavi.

 

TOP ARTIKLI PO ZNIŽANIH CENAH

 

VODNA TUBA ZA 3 OSEBE SEA-ESTA

Redna cena: 669,90€

Akcijska cena: 569,42€

 

KNEEBOARD SLASH GREEN

Redna cena: 164,90€
Akcijska cena: 140,17€

 

 

VODNE SMUČI ALLEGRE

Redna cena: 280,48€
Akcijska cena: 238,41€

 

 

Za vsa vprašanja glede aktualne zaloge in ponudbe lahko pišete preko emaila: oprema@moto-nautika.com

ALI

Pokličete preko telefonske številke 02/620 2601  // oddelek za dodatno opremo.