JOBE Seascooter

Ali ste kdaj sanjali, da bi plavali kot riba in se potapljali v globine kot pravi morski raziskovalec? Sedaj lahko svoje sanje uresničite z napravo, ki vam bo omogočila, da raziskujete podvodni svet kot še nikoli prej. Predstavljamo vam JOBE Seascooter - vašo vstopnico v čarobni svet podvodnih avantur!

JOBE Seascooter je inovativna naprava, ki jo je oblikovala ekipa navdušencev nad vodnimi športi, željnih raziskovanja globin morja. Ta vrhunski Seascooter vam omogoča, da se podate na podvodne pustolovščine z lahkoto, hitrostjo in udobjem. Z njim se boste premikali skozi vodo kot prava morska pošast, pri tem pa boste uživali v popolni svobodi gibanja.

JOBE Seascooter

Kje JOBE Seascooter resnično izstopa od drugih podvodnih naprav?

Njegova močna baterija vam omogoča dolge ure podvodnega raziskovanja, ne da bi se morali skrbeti za polnjenje ali zamenjavo baterij. Z dosegom do 40 metrov globine in hitrostjo do 6 km/h, boste lahko odkrivali najlepše koralne grebene, potopljene ladje in skrite podvodne jame, ne da bi se utrudili. JOBE Seascooter je zasnovan tako, da vam omogoča enostavno uporabo in nadzor, ne glede na vaše predhodne izkušnje v potapljanju.

Se bojite, da vas bo Seascooter pustil na cedilu? Nikar!

Ta vsestranski pripomoček je izdelan iz trpežnih materialov, ki prenesejo udarce in zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. In s svojim kompaktnim in prenosljivim dizajnom ga lahko enostavno vzamete s seboj na vaše počitnice ali potapljaške izlete.

POSEBNA RAZLIČICA – BRABUS Jobe SHADOW Ltd. Seascooter

To je posebna različica JOBE Seascooterja, ki je bil razvit v sodelovanju med priznanim podvodnim podjetjem JOBE in prestižno znamko BRABUS.

JOBE Seascooter

BRABUS je znan po svoji izjemni dediščini v avtomobilskem svetu, kjer je specializiran za predelavo in izboljšave luksuznih vozil. S svojo strastjo do inovacij in visokimi standardi kakovosti so se odločili razširiti svoje obzorje v svet podvodnih športov.

S svojim edinstvenim dizajnom, ki odraža BRABUS-ov prefinjen slog, je Seascooter prava paša za oči. Vsak detajl je premišljeno oblikovan, da se ujema s prestižno estetiko BRABUS-a.

TRENUTNO NA VOLJO SAMO 1 KOS: BRABUS Jobe SHADOW

 

MOŽNOST TUDI PLAČILA NA OBROKE – LEANPAY, KAR PREKO SPLETA!

JOBE Seascooter

Jobe Infinity podvodni skuter

744,51

€875,90 €

(-15%)

VEČ >

JOBE Seascooter

BRABUS Jobe Shadow podvodni skuter

875,49

€1.029,90 €

(-15%)

VEČ >

JOBE Seascooter JOBE Seascooter

 

Če si želite združiti najboljše iz sveta podvodnih športov in avtomobilskih inovacij, je Jobe Seascooter popolna izbira za vas. Dovolite, da vas ta izjemna naprava popelje na neverjetno potapljaško pustolovščino, kjer se boste počutili kot pravi VIP raziskovalec podvodnega sveta.

Več na: https://motonautika-shop.com/

JOBE Seascooter