Jobe, Moto-nautika

Veselje ljubiteljev vodnih športov se še povečuje, saj se bliža poseben teden, namenjen vsem aktivnostim na vodi. Od ponedeljka, 3. julija 2023, do nedelje, 9. julija 2023, bodo navdušenci nad vodnimi športi lahko uživali v izjemni akciji v prodajnem salonu in spletni trgovini podjetja MOTO-NAUTIKA.

Predstavljamo vam "Teden vodnih športov" znamke JOBE, kjer bo vsa njihova kolekcija znižana za 15%.

Jobe, Moto-nautika

Akcija omogoča strastnim navdušencem nad vodnimi športi, da si zagotovijo izdelke vrhunske blagovne znamke JOBE po neverjetno ugodnih cenah. Ne glede na to, ali se ukvarjate z deskanjem na vodi, smučanjem na vodi, vožnjo s čolnom ali katero koli drugo vodno aktivnostjo, je JOBE popolna izbira za vas.

𝗡𝗔 𝗦𝗣𝗟𝗘𝗧𝗨 𝗗𝗢 𝗣𝗢𝗣𝗨𝗦𝗧𝗔 𝗦 𝗞𝗢𝗗𝗢: "𝗝𝗢𝗕𝗘𝗪𝗘𝗘𝗞"

Jobe, Moto-nautika

JOBE že dolgo velja za sinonim kakovosti, vzdržljivosti in inovativnosti na področju vodnih športov. Njihovi izdelki so zasnovani z mislijo na najnovejše trende in potrebe ljubiteljev vodnih športov.

Od neoprenske obleke in rekvizitov za deskanje na vodi do rešilnih jopičev, vlečnih vrvic, smuči na vodi, SUP-ov, podvodnih skuterjev - vse to in še več je na voljo po znižanih cenah. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen športnik, vam bo kolekcija JOBE pomagala doseči svoje cilje na vodi.

Ne zamudite te priložnosti, da si zagotovite izdelke znamke JOBE po posebnih cenah.

Akcija "Teden vodnih športov" z znižanjem 15% na vso kolekcijo blagovne znamke JOBE se začne 3. julija 2023 in traja do 9. julija 2023.

VEČ NA: www.motonautika-shop.com

𝗡𝗔 𝗦𝗣𝗟𝗘𝗧𝗨 𝗗𝗢 𝗣𝗢𝗣𝗨𝗦𝗧𝗔 𝗦 𝗞𝗢𝗗𝗢: "𝗝𝗢𝗕𝗘𝗪𝗘𝗘𝗞"

Jobe, Moto-nautika