Sessa_Marine_C48

Inovacije in eleganca čolnov Grand G680, Ranieri Next 275xl in Sessa C48

Mednarodna razstava navtike, znana pod imenom Internautica, predstavlja enega izmed vrhuncev leta za vse navtične entuziaste in strokovnjake v Sloveniji. Ta prestižni dogodek, ki vsako leto potekav marini Portorož, ne samo da služi kot platforma za predstavitev najnovejših dosežkov v navtični industriji, temveč tudi omogoča podjetjem, da se predstavijo s svojo ponudbo.

Moto-Nautika, s svojim dolgoletnim delovanjem v navtični industriji, je sinonim za kakovost in inovativnost. Na letošnji Internautici 2024 bodo premierno predstavili tri izjemne modele čolnov: Grand G680, Next 275lx in Sessa C48. Vsak izmed njih prinaša edinstven nabor inovacij.

Odlikujejo jih napredne tehnološke rešitve, vrhunski materiali in brezčasen dizajn, ki združuje funkcionalnost z estetiko. Ti modeli bodo prvič predstavljeni v Sloveniji, kjer bodo lahko obiskovalci iz prve roke doživeli njihove superiorne zmogljivosti in občutili duh sodobne navtike.

 

Grand G680 – Sinonim za moč in eleganco

Grand_G680

Grand G680 ni le čoln, je izkaz moči in elegance, zasnovan za tiste, ki iščejo razkošje in zmogljivost v enem paketu. Dolg skoraj sedem metrov, Grand G680 omogoča izjemno stabilnost in varnost na odprtem morju. Njegov robustni trup iz steklenih vlaken zagotavlja dolgotrajnost in vzdržljivost, ne glede na vremenske razmere.

Dizajn Grand G680 povezuje funkcionalnost z estetskim dojemanjem. Notranjost čolna je opremljena z luksuznimi materiali, vključno z visokokakovostnim usnjem in odpornim lesom, ki ustvarja občutek domačnosti in topline. Ergonomična postavitev krmilnega mesta in prostorni sedeži zagotavljajo, da je vsaka vožnja udobna in sproščujoča.

Zunanji del čolna je oblikovan tako, da ima velik prostor za sončenje in druženje, hkrati pa ohranja elegantne in čiste linije, ki so značilne za moderne čolne.

 

Ranieri Next 275lx – Eleganca in praktičnost

Ranieri_Next_275

Next 275lx, je zasnovan z mislijo na eleganco in funkcionalnost. Ta čoln, dolg skoraj 9 metrov, združuje izjemne plovne lastnosti z visoko stopnjo udobja in uporabnosti. Zasnovan za dnevne izlete kot tudi za večdnevna potovanja po vodi, Next 275lx ponuja idealno ravnotežje med velikostjo in zmogljivostmi.

Nova zasnova sončne palube, močno usklajena z družinskim občutkom v Ranierijevem razponu NEXT (ki zapolnjuje vrzel med Next 240 in Next 285 LX), nova 275 LX ponuja velike prostore glede na svojo velikost ter bogato opremljeno palubo za vikend izlete.

Notranjost Next 275lx odraža moderno razkošje z minimalističnim dizajnom, ki poudarja prostornost in svetlobnost. Interier je obdelan z visokokakovostnimi materiali, vključno z nedrsečimi površinami, ki so tako funkcionalne kot estetsko privlačne. Opremljenost z najnovejšo avdio-video tehnologijo ustvarja prijetno atmosfero za vse na krovu.

Sessa C48 – Luksuz na odprtem morju

Sessa_Marine_C48

Sessa C48 je zasnovan za tiste, ki iščejo luksuz in zmogljivost brez kompromisov. Ta eleganten čoln, dolg več kot 15 metrov, ponuja neprimerljivo udobje in zmogljivosti. Njegov napreden trup oblikovan za optimalno hidrodinamiko zagotavlja gladko plovbo tudi pri visokih hitrostih.

S pomočjo najnovejših tehnologij, je Sessa C48 zmožen zagotavljati izjemno stabilnost in udobje na vodi. Z dvojnimi motorji, ki ponujajo moč in učinkovitost, ta model zlahka doseže in vzdržuje visoke hitrosti, hkrati pa ohranja razmeroma nizko porabo goriva.

Notranjost Sessa C48 je vrhunec modernega navtičnega dizajna, kjer vsak element izraža razkošje in sofisticiranost. Uporaba ekskluzivnih materialov, kot so pravo usnje, najfinejši les in polirani krom, dajejo notranjosti občutek topline in elegance. Prostorna kabina ponuja udobje doma, vključno s kuhinjo, luksuznimi spalnicami in sodobno kopalnico.

Zunanjost jahte je prav tako impresivna s svojo aerodinamično obliko, velikimi sončnimi terasami in prostornim zadnjim kokpitom, idealnim za druženja in sprostitev.

 

Moto-Nautika na Internautici 2024: Prihodnost navtike je tukaj!

Ko na mednarodni razstavi navtike Internautica 2024 predstavljamo modele Grand G680, Ranieri Next 275lx in Sessa C48, ne gre le za prikaz novih čolnov, ampak za demonstracijo napredka in inovacij v celotni navtični industriji. Vsak izmed teh modelov prinaša svoje specifične prednosti, ki jih odlikujejo sodobna tehnologija, izjemna zmogljivost in brezčasen dizajn.

Zato vas vljudno vabimo, da obiščete njihov razstavni prostor na Internautici 2024, kjer boste lahko iz prve roke doživeli prednosti vseh treh predstavljenih čolnov. Njihovi strokovnjaki bodo na voljo za predstavitev tehničnih specifikacij in bodo odgovorili na vaša vprašanja. Ne zamudite priložnosti, da v živo spoznate najnovejše trende in inovacije, ki že oblikujejo prihodnost navtike.

 

Moto-Nautika, Ptujska 63, 2204 Miklavž

DELOVNI ČAS:

PON. - PET. | 8.00 - 18.00

SOBOTA | 9.00 - 13.00

NEDELJE IN PRAZNIKI | ZAPRTO

T: +386(0)31 300 205, E: info@moto-nautika.com