Nakup plovila ni preprosta stvar. In tudi nikoli ni bila. Nekoč zato, ker je bila ponudba premajhna, danes morda tudi zato, ker je ponudba preobširna. To še posebej velja, kadar se odločate med dvema, celo tremi modeli oziroma blagovnimi znamkami.

Ni vam potrebno kupiti mačka v žaklju. Priprave na letošnjo navtično sezono so že v polnem zagonu - sejmi odpirajo svoja vrata, navtični navdušenci pa vsak prost dan izkoristijo za pripravo plovila na plovbo v prihajajočem poletju. Iz Moto-Nautike, največjega prodajno - servisnega centra na Štajerskem, sporočajo, da bodo prihajajoče mesece izkoristili za različne testne vožnje in predstavitve novih modelov na morju ter na celinskih vodah. Vsi, ki prihajate iz primorskega in obalnega dela Slovenije, boste imeli priložnost doživeti testno vožnjo na mednarodnem navtičnem sejmu Internautika, ki bo letos potekal od 4. do 7. maja. Testna plovila pa bo mogoče videti in se z njimi zapeljati tudi na celinskih vodah (Ptujsko morje) - sredi maja 2017, ko bodo pri Moto-Nautiki poskrbeli za predstavitev in test pred štajersko publiko.

Ponudba centra Moto-Nautika bo letos še večja, prav tako se je povečala tudi njihova zaloga plovil (ta šteje že več kot 80 različnih gumenjakov, plovil in vodnih skuterjev).

V njihovem centru si lahko ogledate razstavni salon, kjer so na voljo gumenjaki proizvajalca GRAND, plovila RANIERI, novi in rabljeni vodni skuterji ter izvenkrmni motorji YAMAHA. V prodajnem salonu, ki se razteza preko 1000 kvadratnih metrov, pa bodo vsi navdušenci vodnih športov našli tudi dodatno opremo - rešilne jopiče, neoprenske obleke, vodne tube, wakeboarde, vodne smuči, kneeboarde, jet čelade, ter še mnogo več.

V kolikor potrebujete dodatno opremo, potrošni material ali rezervne dele za vaše plovilo, vam bodo svetovalci, ki so med najboljšimi na svojem področju, z veseljem pomagali. Ravno znanje in kvaliteta ponudbe dajeta centru zagotovilo, s katerim brez kakršnih koli skrbi svoje plovilo ali motor prepustite v njihovih profesionalnih rokah. Servisna delavnica je opremljena s sodobno tehnologijo in vrhunskim mehaničnim orodjem. Tako prodajalci kot tudi servisno osebje svoje delo opravljajo po visokih Yamaha standardih, ki jih zagotavljajo redna izobraževanja, izpopolnjevanja in seminarji.

Poleg prodaje plovil ter opreme lahko z njihovo pomočjo uredite ustrezen transport (prikolice za plovila), registracijo, zavarovanje, financiranje, cenitev ali se dogovorite za morebitno testno vožnjo. V poletnih mesecih pa bo Moto-Nautika ponovno ponudila Rent-a-Boat, kjer boste na račun prišli vsi tisti, ki vam je najem ljubši od nakupa plovila.

Prodajno - servisni center, ki se od izvoza ''Maribor center'' nahaja le minuto vožnje proti Ptuju, bo poskrbel za prijeten obisk in kvalitetno izkušnjo, ki bo zadovoljila želje in potrebe vsakega navtika. Za več informacij ter pregled ponudbe obiščite spletno stran podjetja - www.moto-nautika.com ali jim pišite preko email naslova info@moto-nautika.com.