Vsak GALA čoln je zasnovan v kanadskem koncernu Gala Marine International, pod budnim očesom 20 letnih izkušenj in razvoja prvovrstnih napihljivih in zložljivih čolnov s trdim dnom. Vsaka zasnova in vsak izdelek na tem področju dosega kanadske, ameriške in evropske regulative in standarde. Gala proizvodne kapacitete se nahajajo tudi v Evropi z dostopom do najboljših evropskih materialov, kadrov in tehnologije, ki zagotavljajo najvišjo kvaliteto.

Gala je razvila in trgu ponudila unikaten patent trupov z zmogljivostjo, ki ni primerljiva s predhodnimi izvedbami. Varjen aluminijasti trup je še posebej izrazit del podaljšanega zadnjega dela, ki lajša vožnjo in ponuja hitrejše potovanje. Vožnja še vedno ostaja povsem suha, prav tako pa se zmanjša škropljenje za čolnom.

Čolno so izdelani s pomočjo najnovejših materialov - Hypalon iz Orca Pennel et Pfilipo, Belgija; ali PVC iz Valmex Mehler, Nemčija.

Čolni niso izdelani za tekmovanje - so prostorni in praktični - kljub temu pa vas bo presenetila njihova izjemna zmogljivost ob nizki teži in posebni obliki trupa.

Če iščete eleganten in stilski pomožni čoln k vašemu plovilu ali okreten čoln za družinske izlete, je Gala zagotovo vaša izbira!

Kontaktirajte podjetje Moto-Nautika d.o.o., ki je generalni uvoznik za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo, Bosno in Črno Goro. Za več informacij in celotno ponudbo, obiščite spletni naslov www.galaboats.si - (v ta link prosim vstavi povezavo: http://moto-nautika.com/gala-boats/).