Šestinpolmetrski čoln je plod lastnega razvoja in kombinacija izjemnega oblikovanja ter odličnih plovnih lastnosti, ki postavljata nove standarde in enkratne funkcije pred konkurenco v vseh pogledih. Letos pa bo za vse obiskovalce tudi možnost posebne izkušnje, saj bo poleg predstavitve gumenjaka, na voljo tudi testne vožnje z njegovo BLACK EDITION različico.

NA KRATKO

Grand Golden Line G650 je napihljiv čoln s trdim dnom iz poliestra, katerega oblikovna značilnost je HSH sistem trupa. G650 je izjemno kvalitetno izdelano plovilo, kjer so proizvajalci mislili na veliko število malenkosti, ki delajo čoln zelo konkurenčen v svojem razredu. G650 je zasnovan na elegantnih linijah s pridihom modernega dizajna. Prav posebej je oblikovano sedišče na krmnem delu v obliki črke U, kar je izjemno na tej dolžini plovila.

IZGLED

Razširjena krma je elegantno oblikovana in ima vgrajeni dve sodobni prijemali za vleko smučarja in dve kopalni ploščadi, od katerih je ena opremljena z lestvijo. Robustno izdelan navigacijski lok iz nerjavečega jekla ima dvojno funkcijo. Nanj lahko pripnemo vrv za smučarja ali »wake borderja«, ali pa ga preprosto uporabimo za namestitev navigacijskih luči, anten, hupe, zvočnikov in podobnega.

Notranjost je kvalitetno obdelana in pobarvana v osnovno sivo barvo. Osrednji prostor zapolnjuje centralno postavljena konzola, ki ima na prednji strani pod vetrobranskim steklom dodatno klop, ki jo lahko s ploščo in dodatno blazino povežemo s prednjo klopjo v veliko sončno ploščad.

ZA KOGA JE PRIMEREN GOLDEN LINE G650?

  • Za vse, ki želijo plovilo od 5 m do 8,50 m dolžine.
  • Za vse, ki želijo atraktiven, edinstven in moderen dizajn.
  • Za vse, ki iščejo sodoben dizajn in vrhunsko raven ergonomije.
  • Ponuja veliko prostora v notranjosti čolna
  • Sposobnost za daljša potovanja (izjemna plovnost, vgrajeni rezervoarji za gorivo, sistem za spiranje).
  • Doseže tudi od 80km/h (G500) in več pri večjih modelih.
  • Nudi ogromno suhih odlagalnih prostorov, ki jih lahko popolnoma zapremo.
  • Dovolj široka krmarska konzola, na katero lahko pritrdimo veliko navigacijskih instrumentov (GPS naprave, števci, radio, kompas, zvočniki, razni drugi priključki).
  • Športen izgled.
  • Možnost večjega število barvnih kombinacij, za vse ki želite odstopati od klasike.
  • Če želite dovolj veliko ležalno površino, se v sprednjem delu dodatno vstavi ležalna ploščad, ki omogoča sproščeno ležanje potnikov, enako kot tudi v zadnjem delu.
  • Vsa inštalacija za vgrajene naprave in motor so popolnoma skriti pod dnom.
  • Primeren za zahtevnejše kupce, saj gre za RIB gumenjak s sodobnim videzom, večjo nosilnostjo in ostalimi izjemnimi zmogljivostmi.

DEJSTVA O GRAND-u

Mednarodna garancija - 5let!
Grandovi produkti imajo kompletno mednarodno garancijo na vse rekreativne modele, tako da lahko brezskrbno uživate v svojem čolnu z maksimalnim zagotovilom zadovoljstva tudi po nakupu.
Pri generalnem uvozniku; podjetju MOTO-NAUTIKA pa vam nudijo, kar do 5 let jamstva na vaše plovilo!

Visokokakovstni materiali
Edini način zagotavljanja kvalitete so najboljši materiali izpod rok najboljših dobaviteljev. Vsi deli in sistemi so zgrajeni pri zanesljivih partnerjih.
V primeru HYPALON tubusov se uporabi material ORCA, ki zagotavlja kvaliteto, moč in obstojnost, zaradi česar stranke prejmejo produkt z najboljšo možno zmogljivostjo.
Ta vlakna v kombinaciji z najnovejšimi HTL lepili zagotavljajo visoko stopnjo strukturne celovitost in zmožnost izpostavljanja temperaturam do 90 stopinj Celzija.

Ustvarjeno z rokami
Vsak Grand čoln je sestavljen ročno. Za vsakim modelom je zahteven, dolgotrajen in ročno ustvarjen proizvodni proces, ki se lahko zoperstavi tudi najtežjim vremenskim pogojem.
Zaposleni so specialisti na svojih področjih in podvrženi zahtevnim pregledom kakovosti, zaradi česar podjetje nenehno zagotavlja najvišjo kvaliteto.

__________

Predstavitveno stran v slovenskem jeziku, si lahko ogledate na povezavi: http://grandboats.moto-nautika.com/golden-line-g650/

Poleg predstavitve si lahko ogledate tudi VIDEO posnetke plovbe, galerijo, specifikacije in celo oblikujete gumenjak po svoji izbiri z GRADN KONFIGURATORJEM.

Ekskluzivni prodajalec in uvoznik za Slovenijo, Hrvaško Črno Goro, Srbijo, Kosovo in Makedonijo je slovensko podjetje MOTO-NAUTIKA d.o.o., kjer lahko obiščete servisno – prodajni center na Štajerskem. V salonu plovil, lahko izbirate tudi med ogromno zalogo, kjer vas čakajo strokovno usposobljeni svetovalci, ki bodo glede na vaše potrebe in želje, znali poskrbeti in izbrati popolno plovilo.

Več na www.grandboats.si in www.moto-nautika.com.