Jeanneau SO 380, Just Perfect

Francoska ladjedelnica Jeanneau je predstavila novo jadrnico Sun Odyssey 380. Za navtično oblikovanje je poskrbel Marc Lombard, notranjost plovila pa je skrbno načrtoval Piaton Bercault & Co.

»Trup, oprema, jadra, oblika, ergonomija, razporeditev prostorov, teža … Vse je bilo premišljeno do najmanjše podrobnosti. Izdelali smo plovilo, ki je najboljše v svoji kategoriji,« je povedal Marc Lombar.

Premišljeno oblikovanje krova za boljšo izkušnjo plovbe

Njen trden trup zagotavlja perfektno križarjenje. In izjemno varnost. Široke bočne ploščadi omogočajo enostavno prehajanje med krmo in premcem. Nizek bum omogoča enostaven dostop do jadra in povečuje njegovo površino.

Enostavnost gibanja na krovu je edinstvena v tej kategoriji. Življenje na krovu je enostavno, živahno in polno gibanja.

Vabljiva notranjost zagotavlja udobno bivanje

Notranjost plovila je izdelana v slogu linije Sun Odyssey, ki je tako priljubljena med lastniki. Kljub temu je bilo percepciji prostora posvečene veliko pozornosti. Linije so enostavne in zagotavljajo občutek miru in umirjenosti. Z jasnimi, čistimi, poenostavljenimi linijami notranjost izstopa s svojo homogeno, sodobno estetiko in izjemnim udobjem. Notranja zasnova razkriva presenetljiv potencial za jadrnico te velikosti.

Tehnični podatki:

  • Dolžina čez vse: 11,22 m
  • Dolžina trupa: 10,77 m
  • Rezervoar goriva: 130 l
  • Št. kabin: 2 ali 3
  • CE Kategorija: A8, B10, C10, D10

 

Več informacij o plovilu pri slovenskem zastopniku Just Perfect Y.C., info@justperfect.si