Alfastreet 32 Cabin Outboard

Sežanska ladjedelnica Alfastreet je predstavila novost v svojem prodajnem programu Alfastreet 32 Cabin Outboard. Nova večnamenska barka je največja v prodajnem programu ladjedelnice in bo pritegnila tiste, ki si želijo na krovu še več udobja in prostornosti.

VEČNAMENSKA POTOVALNA BARKA ZA POPOLNE POČITNICE

Nov model ponuja edinstvene in večnamenske ergonomske rešitve postavitve kokpita in premca. Zagotavljajo maksimalno udobje na vodi z značilnim brezčasnim slogom. Faze načrtovanja in inženiringa so bile združene, da bi optimizirali bivalne prostore in združili estetske oblike s hidrodinamičnimi in strukturnimi zahtevami. Ne glede na motor, ki ga izberete, je 32 Cabin Outboard varna in udobna križarka, ki izžareva kakovost in užitek tudi pri višjih hitrostih.

UDOBNA KABINA

Alfastreet 32 Cabin Outboard

Alfastreet 32 Cabin ponuja najbolj prostorno kabino z udobno veliko zakonsko posteljo, ločeno majhno kopalnico in praktično omaro. Dostop iz kokpita je enostaven in varen, kar zagotavlja maksimalno udobje in gibanje v kabini. Elegantna zatemnjena stranska okna ponujajo odličen razgled in zagotavljajo dnevno svetlobo. Pozornost do podrobnosti je povsod očitna in človek se bo počutil kot doma in prenočevanje na plovilu bo pravi užitek.

ATRAKTIVNA ZASNOVA KONZOLE

Vsekakor je sprednja konzola nove 32 nekaj, česar ne morete spregledati. Z vsemi prilagojenimi detajli se boste počutili, kot da se vozite v kabrioletu. Dobro proučena lega vseh instrumentov vgrajenih na prestižni, z lesom obloženi konzoli, oblazinjenih bokov v vrhunskem navtičnem oblazinjenju in posredna osvetlitev je nekaj, kar naredi 32-čeveljski model za prepoznavno, brezčasno in privlačno plovilo.

LED AMBIENTALNA OSVETLITEV

Alfastreet 32 Cabin Outboard

Alfastreet 32 je drugačen. Ima posebno ambientalno osvetlitev z led-tehnologijo za uživanje na čolnu zvečer in ponoči. Trenutki, ki jih boste preživeli z družino ali prijatelji, bodo nepozabni. Osvetljena sprednja konzola, sedeži in vhod v kabino zagotavljajo indirektno osvetlitev za romantično in sproščeno vzdušje.

ENOSTAVNOST UPORABE

Enostavno upravljana hidravlična trda streha je skoraj nujna značilnost tega modela, saj omogoča enostavno rokovanje ter zagotavlja senco in zaščito v vseh vremenskih razmerah. Dodatna uporabna lastnost je vgrajen šotor, ki pokriva tudi sončno ploščad in zagotavlja prepotrebno senco.

LAHEK DOSTOP

Enostaven in varen dostop omogočata dva stranska zadnja vhoda, ki sta zaščitena z vrati za dodatno varnost na krovu. Daljinsko upravljana hidravlična trda streha ima dodatna prostorna drsna vrata za poenostavitev vhoda v kokpit in izhoda iz njega.

PREDNJI PREHOD

Vetrobransko steklo je mojstrovina oblikovanja in funkcionalnosti, ki ponuja veliko prostora za enostaven in udoben prehod med premcem in krmo kabino. Z dodatnimi ročaji iz nerjavnega jekla je varnost zagotovljena.

VRHUNSKO UDOBJE

Model 32 zagotavlja vrhunsko udobje z dvema udobnima ležalnikoma za piknik ali križarjenje z družino in prijatelji. Nastavljiva sedežna garnitura zagotavlja dodatno udobje za prijetno križarjenje ali sprostitev v zalivu.

TEHNIČNE LASTNOSTI

  • Dolžina: 9,4 m
  • Dolžina preko vsega: 10,1 m
  • Širina:  2,97 m
  • Teža (praznega plovila): 4300 kg
  • Ugrez: 0,75 m
  • Št. oseb: 12
  • CE  kategorija: B
  • Motor (max):  600 KM

 

Več o plovilu Alfastreet 32 Cabin.