Nova ponudba WaveRunner® za 2022:
Kjer se srečata zapuščina in inovacija

Zagotovite si svojega s pravočasno rezervacijo!

Količine so omejene.

Yamaha, WaveRunner 

Ponudba modelov WaveRunner za 2022 ima vsa odličja, po katerih je Yamaha znana in cenjena v panogi. Združili so inženirsko odličnost in zagotovljeno zanesljivost v kombinacijah, ki vzbujajo vznemirjenje in strankam omogočajo, da odkrijejo povsem nov svet vznemirljivih izkušenj.

Ponudba linije WaveRunner sega v različne segmente in je namenjena, da omogoči tovrstno raziskovanje;

Od najbolje prodajanega vsestranskega VX do razkošnih funkcij in inovativnih zmogljivosti modela FX ter modela GP1800R, ki je zmagal na prvenstvu s svojo zmogljivostjo.

Yamaha, WaveRunner 

FX: Paradni model na čelu inovacij

FX družina WaveRunner ponuja prefinjene in napredne funkcije. Zagotavlja neprimerljivo stabilnost, tudi s 3 osebami, in najzmogljivejši trup za križarjenja – je odlična izbira za voznike, ki želijo najboljši standard obdelave in brezkompromisno udobje.

Vse v ponudbi FX je bilo zasnovano, da z najboljšim razkošjem in slogom olajšajo življenje ter omogočijo več užitka. Vsi modeli FX omogočijo voznikom, da raziščejo dve različni osebnosti svojega plovila, adrenalinsko surovo moč in hitrost ter bolj prefinjeno in umirjeno vožnjo.

Yamaha, WaveRunner 

Vsestranskost brez primere

VX Cruiser HO

Novi VX Cruiser HO je z najmočnejšim motorjem na vrhu družine VX. 4 valji in 1.8 l visoke zmogljivosti za najčistejši užitek so združeni z izjemnim udobjem vožnje. Namenjeni so tistim, ki se ne zadovoljijo s kompromisi.

Avdio oprema je standardna na izbranih različicah VX Cruiser HO, s popolnoma integriranim, tovarniško nameščenim Bluetooth zvočnim sistemom. Zvočniki so popolno nameščeni v prostorih za noge, upravljate pa jih na plošči s preprostim dostopom na krmilu.

Yamaha, WaveRunner 

Novi JetBlaster® – Osvobodite svoj duh

Popolnoma novi JetBlaster® na novo definira rekreativni sektor. Brezkompromisna kakovost gradnje, inovativni inženiring in edinstvene funkcije, ki jih boste morda pričakovali na modelu GP, so zdaj bolj dostopne širšemu občinstvu. JetBlaster® nudi izjemno količino zabave za eno osebo, obenem pa je tudi plovilo za 3 osebe, saj ima prostor za shranjevanje in velik rezervoar za gorivo za daljše poti, kar ne bi pričakovali od tovrstnega modela.

Za dodatne informacije in ponudbo o aktualnem ceniku pišite: prodaja@moto-nautika.com ALI pokličite na telefonsko številko; +386 (0)2 629 04 00 - oddelek "prodaja vozil in plovil"

POZOR - KOLIČINE SO ZELO OMEJENE