Ranieri CAYMAN 19S

Cayman 19 Sport je dokaz, da je prodaja manjših čolnov in izvenkrmnih motorjev še vedno v porastu. Tako boste tudi letos imeli priložnost ogleda gumenjaka na slovenskem prostoru – v prodajnem salonu Moto-Nautika v Miklavžu na Dravskem polju.

LINIJA TENDER SPORT CAYMAN

Podjetje Ranieri International je zaslovelo že s svojimi odprtimi čolni, s kabino ali brez, sedaj pa so znani tudi po celotni liniji napihljivih čolnov s trdim dnom. To je gumenjak za vsakogar, saj ga lahko poganjate tudi z motorjem z le 40 KM. Pri izdelavi so se odločili za črno-belo kombinacijo, ki še dodatno poudari športni učinek.

ŠPORTEN IN ELEGANTEN VIDEZ

Na prvi pogled je postavitev konzole na sredini precej tradicionalna, prav tako klop na premcu in sončna ploščad spredaj. Toda podroben pregled pokaže izredno funkcionalnost: zadnja klop se spremeni v jedilni del z zložljivo mizo iz krmnega sedeža, medtem ko se sprednja ploščad za sončenje spremeni v še večjo z vstavitvijo dodatne blazine med ležiščem in sredinskim sedežem. Še več, znotraj vodilne postaje je velik prostor za shranjevanje. In ko je že govora o prostoru, na tem gumenjaku ga je ogromno: pod sprednjim delom palube in zadaj pod klopjo. Pametno zamišljene podrobnosti pa se nadaljujejo z napolnjenimi blazinami na obeh straneh klopi, ki služijo kot naslonjala za roke in ogrodje vetrobrana, ki se uporabi kot držaj na obeh straneh gumenjaka.

VIDEO PREDSTAVITEV

 

Plovilo je v prihodu in bo na voljo na ogled v prodajno - servisnem centru podjetja MOTO-NAUTIKA (Ptujska c. 63, Miklavž na Dravskem polju).

VEČ INFORMACIJ: https://www.ranieri-international.si/  

Za vsa ostala plovila, ki so še razpoložljive enote za sezono 2022, so vam na voljo strokovno usposobljeni svetovalci preko emaila: info@moto-nautika.com, ali preko telefonske številke 02 629 04 00.