ZAR Imagine 130 

V Moto-Nautiki, ki velja za največji moto-nautični salon v Sloveniji in tem delu Evrope, so svojo ponudbo plovil razširili še na prestižno italijansko znamko ZAR. Med njihovo ponudbo prav gotovo najbolj izstopa najnovejši in najprestižnejši ZAR izdelek, ki sliši na ime Imagine 130.

IMAGINE 130 je paradni konj flote ZAR Formenti, ki združuje edinstven in inovativen dizajn z italijansko kakovostjo ladjedelnice, sintezo čustev v kombinaciji z ekskluzivnim trupom ZAR, znanim po svoji kakovosti in vzdržljivosti.

IMAGINE 130 ponuja slog, dizajn, hitrost in udobje brez primere. Plovilo je namenjeno vsem, ki želijo doživeti dan ali cel dopust prežet s čustvi in ekskluzivno sprostitvijo. Jedilnica na krmi nudi dovolj prostora za popolno uživanje v življenju na ladji z družino in prijatelji, da živite življenje, kot si ga zamislite. IMAGINE 130 združuje športni videz s sodobnimi značilnostmi, hkrati pa ponuja razkošne in udobne zunanje prostore. Zasnovan za izpolnitev pričakovanj zelo zahtevnih lastnikov, ki iščejo razkošje, stil, eleganco, pa tudi športni duh. Zasnova glavne palube ponuja velike prostore za druženje in sproščujoče življenje na krovu. Veliki in svetli notranji prostori, ki jih zaznamuje samostojna lastniška kabina z garderobo in predalniki, druga kabina na krmi, kopalnica s tušem v ločenem prostoru, vse v popolnem ravnovesju z zunanjimi prostori, so sinonim za izjemno udobje za goste na krovu. IMAGINE 130 predstavlja sintezo pozornosti ZAR Formenti in oblikovalca Carlosa Vidala do potreb lastnikov, ki iščejo kakovost luksuzne jahte v športnem, učinkovitem, a hkrati prijetnem plovilu. Pozornost do detajlov, racionalnost izbranih rešitev, kakovost uporabljenih materialov, eleganca in zmogljivost zaznamujejo pozornost, ki jo ladjedelnica ZAR posveča vsemu, kar počne.