Arhipelago 40

Archipelago Expedition Yachts je objavil prodajo prve jahte Archipelago 40, prave mojstrovine pomorskega inženirstva in oblikovanja, ki postavlja nove standarde za raziskovalna plovila krajša od 50 čevljev.

Archipelago 40, ki so ga zasnovali nagrajeni pomorski arhitekti pri Chartwell Marine, uteleša vsestranskost, ponuja prilagodljive razporeditve kabin in prilagodljivost za različne komercialne in polkomercialne namene. Ta raziskovalni katamaran združuje osupljivo, okolju prijazno aluminijasto konstrukcijo z izjemno stabilnostjo, kar omogoča bolj mirno plovbo in večji bivalni prostor. Z izjemnim dosegom več kot 2000 navtičnih milj je Archipelago 40 sposoben doseči nekatere najbolj oddaljene destinacije na svetu, kar je točno to, kar namerava storiti njen novi lastnik.

Archipelago 40, opremljen z najsodobnejšimi navigacijskimi in zabavnimi sistemi, ponuja enostaven nadzor in zabavo na dosegu roke, kar omogoča tistim na krovu, da ostanejo povezani in se zabavajo tudi na najbolj oddaljenih lokacijah.

Archipelago 40, ki ga poganjajo napredni pomorski hibridni dizel-električni in solarni pogonski sistemi, zagotavlja vznemirljivo in učinkovito izkušnjo križarjenja. Ne glede na to, ali raziskujete obalne vode ali se odpravljate na potovanja na dolge razdalje, je ta raziskovalec zasnovan tako, da deluje čudovito.

Vsak Archipelago 40 je mogoče prilagoditi edinstvenim željam in življenjskemu slogu lastnika. Od notranjih zaključkov do zunanjih barv in možnosti postavitve bo ekipa strokovnjakov Archipelaga tesno sodelovala z lastniki, da bi uresničili njihovo natančno vizijo.

Arhipelago 40

Dr. Stephen Weatherley, ustanovitelj in generalni direktor Archipelago Expedition Yachts, komentira: »Z veseljem oznanjamo prodajo prve jadrnice Archipelago 40 stranki, ki se bo podala na vznemirljive pustolovščine po vsem svetu – to je ključni trenutek za nas! Vzeli smo naš ikonični katamaran 47 in ga naredili nekoliko manjšega. Manjši motorji, nižje emisije, lažji za privez, vendar z vsemi zmogljivostmi in močjo, ki je potrebna, da vas pripelje domov po dnevu, tednu ali mesecu na morju. Želimo, da je plovba, varnost in praktičnost v središču naših plovil in Archipelago 40 ponuja vse to v kompaktni obliki. Plovilo je izjemno zmogljivo z velikim dosegom, visoko najvišjo hitrostjo, odlično porabo goriva in možnostjo namestitve šestih ljudi.«

Archipelago 40, zasnovan za zahtevne navtične navdušence in iskalce pustolovščin, združuje vrhunsko tehnologijo, inovativne značilnosti in brezhibno izdelavo, s čimer zagotovi neprimerljivo izkušnjo jahte.