Solemar SX

Svetovno znani proizvajalec gumenjakov SOLEMAR se je vrnil na tržišče v velikem slogu!

Predstavil je popolnoma novo kolekcijo SOLEMAR SX, ki bo osvojila vaše srce in vas popeljala v svet nepozabnih morskih avantur.

SOLEMAR SX – GUMENJAKI, KI USTVARJAJO PRESEŽKE

Z najnovejšimi modeli SX 27, SX 30 in SX 34 bo vaše doživetje na morju popolno. Inovativna tehnologija, vrhunsko oblikovanje in vrhunska zmogljivost združujejo moč, slog in udobje v eno popolno celoto.

ZMOGLJIVOST, KI VAS BO OSUPNILA

Gumenjaki SOLEMAR SX odlikujejo izjemne plovne lastnosti in vzdržljivost, kar vam omogoča, da z lahkoto in eleganco premagujete valove in dosežete neverjetne hitrosti. Ne glede na to, ali se odpravljate na adrenalinsko avanturo ali uživate v mirnem križarjenju, vam modeli SOLEMAR SX nudijo brezkompromisno udobje.

OBLIKOVANJE, KI PRITEGNE VSAKOGAR

SOLEMAR SX se ponaša z edinstvenim oblikovalskim slogom, ki združuje elegantne linije, futuristične detajle in vrhunsko izdelavo. Zasnovan je tako, da izstopa med množico in vas očara s svojo izjemno privlačnostjo.

UŽITEK, KI GA BOSTE OBČUTILI

SOLEMAR SX vam nudi brezskrbno uživanje na morju. Prostorna notranjost, udobni sedeži in številne možnosti prilagajanja vam omogočajo, da ustvarite idealen prostor za sprostitev in zabavo z družino ali prijatelji.

SOLEMAR SX – GUMENJAKI, KI POSTAVLJAJO NOVE STANDARDE

Ne zamudite priložnosti, da se pridružite ekskluzivnemu klubu lastnikov SOLEMAR SX. Odkrijte najnovejše dosežke v svetu gumenjakov in se pripravite na nepozabne trenutke na morju. Zaupajte SOLEMAR SX – izbira, ki bo presegla vaša pričakovanja!

Solemar SX, užitek, ki ostane.

Zastopa in prodaja SPORTMAR d.o.o. http://www.sportmar.si, e-naslov: sportmar@sportmar.si

Solemar SX

Solemar SX

Solemar SX

Solemar SX

Solemar SX