Highfield Sport  800

Highfield Boats, vodilni proizvajalec aluminijastih plovil, je svoji napredni ponudbi Sport pravkar dodal dva osupljiva modela.

Nova modela Sport 560 (SP560) in Sport 800 (SP800), ki sta bila predstavljena to jesen, ponosno razkazujeta svoj vrhunski slog in zmogljivost.

Sport 560 temelji na preizkušenem pedigreju priznane oblike trupa svojega predhodnika, hkrati pa se ponaša z elegantnim videzom, ki bo obračal glave, vključno z novo oblikovanim A-okvirjem in karbonsko konzolo ter množico funkcij na krovu, ki zagotavljajo gladko plovbo. Udobna platforma na krmi je namenjena vsem ljubiteljem vodnih športov, ki bodo družinski dan naredili izjemen.

Sport 800 povzema vse vrhunske podrobnosti Highfieldovega paradnega konja Sport 900, vendar pri velikosti, ki jo je mogoče preprosto vleči na prikolici in sploviti na drči. Sport 800 dokazuje neverjetne sposobnosti za ohranjanje morja in veliko razkošja, ki ga lahko pričakujemo od vrhunskega izdelka. Na voljo je veliko sedežev za družino in prijatelje z možnostjo izbire konfiguracij. Enostavno dostopna kopalna ploščad in ogromen prostor za zabavo ter prostor za stranišče pod konzolo naredijo Sport 800 najboljšo izbiro za odličen dan na vodi. Dodatno zagotovilo preizkušene zasnove trupa na morju vam lahko omogoči raziskovanje daleč naokoli v različnih pogojih plovbe.

Pro obeh novih modelih so bili pozorni na vse detajle. Talna obloga iz brušenega tikovega lesa zagotavlja udobje na krovu tudi kadar ste bosi. Vrhunsko oblazinjenje z diamantnimi šivi zaključuje stilsko notranjost. Aluminijasti trupi Highfielda so neprepustni, tako da ni lomljenja gelcoata ali skrbi, ko boste s čolnom zapluli na peščeno obalo ali na prikolico. Nič ni prepuščeno naključju. V bogato standardno opremo je vključena tudi lestev na ploščadi,  hladilnik in priročni tuš. Sport 800 s številnimi praktičnimi dodatki, povzdigne uporabnost na nov, višji nivo.

Več informacij pri slovenskem zastopniku Highfield: Burin Boats d.o.o., (031) 643 033

Highfield Sport 560