Ranieri Next 255 LX

Na letošnjem Biograd Boat Showu 2024, največjem navtičnem dogodku v regiji, ki bo potekal od 23. do 27. oktobra, bo svojo premiero doživelo plovilo Ranieri Next 255 LX. Moto-Nautika, eden vodilnih slovenskih zastopnikov evropskih plovil, bo na sejmu predstavila ta nov model, ki je rezultat dolgoletnih inovacij italijanskega proizvajalca Ranieri International.

Obiskovalci bodo imeli priložnost tudi preizkusiti model Next 275 na vodi, kar omogoča neposredno primerjavo med obema modeloma. Plovilo Ranieri Next 255 LX, dolgo 7,80 metra in široko 2,50 metra, navdušuje z izjemno prostornostjo in udobjem, sodobno notranjostjo ter naprednimi navigacijskimi sistemi.

Ta model je zasnovan tako, da zagotavlja maksimalno udobje tako za krajše izlete kot za daljša križarjenja, zaradi česar je še posebej priljubljen med družinami in navtičnimi navdušenci, ki cenijo vrhunsko kakovost in inovativne rešitve. Zmogljiv motor omogoča gladko in zanesljivo plovbo, kar je še eden od razlogov, da ga bodo številni obiskovalci želeli preizkusiti.

Ranieri Next 255 LX

Predhodna najava

Moto-Nautika vabi vse zainteresirane kupce, da se predhodno najavijo v prodajnem oddelku, kjer bodo deležni posebnih ugodnosti in dodatnih informacij o plovilih. Predhodna najava omogoča lažjo organizacijo sestankov, svetovanj, ogledov in testnih voženj Nexta 275.

Oba modela, Next 255 LX in Next 275, predstavljata vrhunsko izbiro za vse, ki cenijo kakovostno zasnovo, funkcionalnost in prestiž italijanske izdelave.

Biograd Boat Show 2024 bo zagotovo dogodek, ki ga ljubitelji navtike ne smejo zamuditi. Premiera Ranieri Next 255 LX in možnost preizkusa modela Next 275 bosta obiskovalcem ponudili vpogled v prihodnost oblikovanja in zmogljivosti plovil.

Ranieri Next 255 LX

Next 255 LX v salonu Moto-Nautike

Takoj po sejmu, bo plovilo na voljo za ogled v salonu Moto-Nautike, na ptujski 63, v Miklavžu. Demo plovilo bo na voljo tudi za odkup.

Prepričani smo, da bo Ranieri Next 255 LX pritegnil veliko zanimanja, saj združuje vse lastnosti, ki jih sodobni kupec išče v plovilu – zmogljivost, eleganco, inovativnost in vrhunsko kakovost.

Kontakt: Moto-Nautika d.o.o.

  • T: 02 629 04 00 (odzivna št. #2)
  • M: +386 31 300 903
  • E: prodaja@moto-nautika.com
  • Spletna stran: www.moto-nautika.com