Ranieri Next 255 LX

Moto-Nautika z veseljem vabi vse navtične navdušence, da se nam pridružite na 25. Biograd Boat Showu, ki bo potekal od 23. do 27. oktobra 2024 v Biogradu na Moru. Na letošnjem sejmu bomo ekskluzivno predstavili vrhunski model čolna – NEXT 255 LX, ki bo pritegnil pozornost vseh, ki iščejo prestižno plovilo za svoje morske dogodivščine.

Premiera: NEXT 255 LX

Eden od vrhuncev letošnjega Biograd Boat Showa bo premiera čolna NEXT 255 LX. To plovilo združuje eleganco, vrhunsko zmogljivost in napredno tehnologijo, kar ga postavlja med najbolj zaželene modele za ljubitelje morskih potovanj. Z udobnim in prostornim kroviščem je idealen tako za daljše plovbe kot tudi za hitre izlete. Uživajte v luksuzu in funkcionalnosti, ki vam ju nudi ta model, in bodite med prvimi, ki bodo izkusili njegove prednosti.

Ranieri Next 255 LX

Posebna ponudba za obiskovalce Biograd Boat Showa

Poleg premierne predstavitve modela NEXT 255 LX vam Moto-Nautika ponuja ekskluzivne ugodnosti za prednaročila. Med sejmom boste lahko izkoristili posebne popuste in ugodne pogoje financiranja, ki so na voljo le obiskovalcem sejma. Če razmišljate o nakupu novega plovila, je to edinstvena priložnost, da si zagotovite najboljše pogoje in prednosti.

Razstavni prostor Moto-Nautike

Moto-Nautika bo na kopnem predstavila izjemen izbor čolnov, ki so primerni za različne navtične izkušnje:

Ranieri Next 255 LX

  • Golden Line G680
    Prostorno plovilo, idealno za daljše izlete z družino ali prijatelji. Odlikuje ga vrhunska plovna sposobnost in udobje.
  • Golden Line G500 PVC
    Manjši, vendar zelo zmogljiv model, ki je kot nalašč za krajše avanture po obali. Primeren tako za začetnike kot izkušene navtike.
  • Golden Line G340 + Yamaha F30
    Kompaktno, a učinkovito plovilo, idealno za krajše izlete, opremljeno z zmogljivim motorjem Yamaha.
  • Silver Line S300 + Yamaha F15
    Manjši, okreten model, ki ponuja prijetno plovno izkušnjo za manjše skupine.

Plovila v vodi

Moto-Nautika bo na Biograd Boat Showu omogočila ogled in izkušnjo treh izjemnih plovil na vodi:

Ranieri Next 255 LX

  • NEXT 275 LX
    Najnovejši luksuzni model, ki združuje eleganco, udobje in vrhunske plovne sposobnosti. Ta čoln je ustvarjen za ljubitelje prestižnih plovil in daljših potovanj po morju.
  • Grand G850HGLF Black Inox Carbon
    Ta model združuje sodoben dizajn z napredno tehnologijo in ponuja izjemno stabilnost ter udobje. S svojo zmogljivostjo in eleganco je prava izbira za tiste, ki si želijo nekaj več na vodi.
  • NEXT 220 SH z Yamaha F200
    Zanesljiv in dobro ohranjen model, ki omogoča udobno plovbo po vseh vrstah morij.

Resnim kupcem, ki so že (ali še bodo) v stiku z našo prodajno ekipo, bomo omogočili testiranje teh plovil na vodi. Če ste zainteresirani, se obrnite na naše prodajnike, da uredite podrobnosti in se dogovorite za individualno predstavitev.

Kontaktirajte nas

Vabimo vas, da nas obiščete na našem razstavnem prostoru, kjer bomo z veseljem predstavili našo ponudbo, odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam pomagali izbrati idealno plovilo za vaše potrebe. Ne zamudite te priložnosti, da se srečate z nami in izkoristite posebne ugodnosti!

Se vidimo na Biograd Boat Showu 2024!

Kontakt:

Moto-Nautika d.o.o, www.moto-nautika.com

PRODAJA  PLOVIL

  • T: 02 629 04 00 (odzivna št. #2) 
  • M: +386 31 300 903
  • E: prodaja@moto-nautika.com