Alfastreet Marine

Leto 2021 je bilo za Alfastreet Marine izjemno uspešno, saj je podjetje povečalo proizvodnjo za dobrih 30 odstotkov, obenem pa so zadovoljni tudi s prodajo v minulem letu, saj so praktično zapolnili proizvodnjo vse do konca leta.

Nova linija modelov, ki so nastali pod okriljem studia Teruzzi Design iz Italije, je bila odlično sprejeta tudi na trgih zunaj Evrope. Nove distribucijske pogodbe so bile podpisane z najbolj priznanimi navtičnimi distributerji, ki razumejo kakovost izdelave, predvsem pa unikatne tehnične rešitve, ki jih ponujajo modeli.

Razvoj novih modelov gre naprej, tako da se ob koncu tega leta pričakuje predstavitev novega 8 m modela ter predstavitev koncepta novega modela mini jahte, 36 Cabin. Kupci bodo tako lahko izbirali med različnimi modeli od 6 m pa vse do 11 m dolžine.

Zasnova in oblika Alfastreet Marine modelov je posebna, prepoznavna in obsega izjemno ponudbo opreme, nadstandardno izbiro barv ter tehničnih detajlov, ki jih ne moremo najti pri drugih proizvajalcih. Najbolj prepoznaven in zaželen del dodatne opreme je vsekakor njihova hidravlična streha, ki poleg praktičnosti nudi dodatno senčenje kokpita. Gre za unikatno rešitev na tržišču, za katero se odloča vse več kupcev. K ponudbi so letos dodali tudi povsem novo elegantno trdo streho T-Top, ki je fiksna in plovilom daje nekoliko bolj športni, a še vedno precej eleganten videz. T-top omogoča montažo dodatnih senčil, tako da sta praktično celoten kokpit ter ležalna blazina senčena. Izjemna in praktična je tudi rešitev ležalne blazine na krmi modelov 23 in 25 Cabin, ki ponuja kar 170 cm dolžine in udoben prostor za ležanje dveh oseb.

Zaradi odpovedi navtičnih sejmov podjetje vabi vse zainteresirane na ogled proizvodnje in modelov, konec pomladi pa planirajo tudi testne vožnje v eni izmed slovenskih marin.

Več o plovilih Alfastreet Marine na spodnjih povezavah: