Podjetje Moto-Nautika je letos praznovalo svojo dvajseto obletnico, ki predstavlja pomemben mejnik v njegovi zgodovini in priložnost za razmislek o razvoju, rasti in inovacijah, ki so ga pripeljale do današnjega uspeha.

Od skromnih začetkov do vodilnega distribucijskega centra

Moto-Nautika je svoje poslovanje začela leta 2004 kot majhno podjetje, ki se je osredotočalo na servisne storitve. Prvi koraki so bili storjeni v garaži velikosti 25 kvadratnih metrov v Framu. Kljub skromnim začetkom je podjetje hitro napredovalo in leta 2008 odprlo svoj prvi razstavni salon velikosti 1000 kvadratnih metrov. Ta salon ni bil le prostor za servisiranje in prodajo, ampak simbol rasti in razvoja.

Leta 2011 je Moto-Nautika začela zastopati čolne znamke Grand, kar je omogočilo širitev na trge nekdanje Jugoslavije, od Slovenije do Albanije. Partnerstvo z italijanskimi plovili Ranieri International je podjetju omogočilo dodatno širitev na slovenski, hrvaški in srbski trg.

Vrhunec uspeha je podjetje doseglo leta 2018 z odprtjem novega, sodobnejšega razstavnega salona, ki se razprostira na 3000 kvadratnih metrih notranjega prostora. Ta salon ponuja popolno doživetje za vse ljubitelje motociklizma in navtike.

Distribucijski center z mednarodnim dosegom

Moto-Nautikin razstavni salon, ki združuje strast in strokovnost, ponuja obiskovalcem možnost ogleda več kot 100 plovil skozi vse leto. Kot splošni uvoznik za Ranieri International, GRAND, Yamaha, Ranieri International, Sessa Marine, Zar Formenti in Zar Mini podjetje Moto-Nautika ne deluje le kot distribucijski center, ampak tudi kot ključni igralec pri distribuciji plovil po nekdanjih jugoslovanskih državah.

Praznovanje dvajsetletnice

Slavnostni dogodek ob dvajsetletnici podjetja se je odvil v njihovem salonu, Miklavžu, 6.6. 2024 ob 18. uri. Goste je v salonu pozdravil saksofonist Jakša Jordes ob spremljavi DJ-ja. Ob 18.30 se je prireditev uradno začela s pozdravom povezovalca prireditve, ki je poudaril dolgo in uspešno pot podjetja od leta 2004.

Ustanovitelja podjetja, Zoran Resnik in Lea Pučko Resnik, sta v svojih govorih izrazila hvaležnost za podporo strank in partnerjev ter delila nekaj ključnih trenutkov iz zgodovine podjetja. Na odru se jima je pridružil tudi župan občine Miklavž, mag. Egon Repnik, in Simon Marčič, slovenski motociklistični dirkač, ki je znan po svojih nastopih na reliju Dakar.

Dogodek je vključeval tudi video predstavitev zgodovine podjetja in presenečenje –  SixPack Čukurja s svojimi Hangover ladies, ki se je na prizorišče »pripeljal«  z enim od prestižnih čolnov blagovne znamke Grand.

Prihodnost Moto-Nautike

Moto-Nautika se z zadovoljstvom ozira nazaj na prehojeno pot, ki je bila polna izzivov in nagrad, ter se veseli prihodnosti. Podjetje ostaja zavezano inovacijam, kakovosti in zadovoljstvu strank, medtem ko še naprej širi svoj vpliv v svetu motociklizma in navtike. Ob tej pomembni obletnici se Moto-Nautika zahvaljuje vsem, ki so bili del njihove zgodbe, in vabi nove in obstoječe stranke, da nadaljujejo to uspešno pot z njimi.

https://moto-nautika.com/

https://www.motonautika-shop.com/

Video predstavitev ob 20-letnici

Kontakti podjetja: https://moto-nautika.com/kontakt/