Vabimo te, da skupaj odpremo novo jadralno sezono 2014! S.O.S. sailing & party weekend bo potekal med 3. in 6. aprilom v akvatoriju Dugega otoka.

Organizatorji Burin YC, Elan Yachting in Just Perfect vsem udeležencem otvoritve jadralske sezone 2014 zagotavljajo veliko jadralskih užitkov, druženje in zabavo. Predvidena jadralska ruta se prične v marinah Biograd n/m in Marini Sukošan. Prvi postanek je planiran na Dugem otoku, drugi na otoku Istu in tretji na otoku Žutu ali pa na Ugljanu. (organizator si pridružuje pravico spremembe rute glede na vremenske razmere.

Preko 250 jadralcev bo jadralo na 30 Elanovih jadrnicah. Vsak dan bodo potekale regate, v večernih urah pa bo za zabavo poskrbel DJ. Med drugim postankom se bo odvijal že drugi tradicionalni resničnosti S.O.S. šov, Barka išče šefa. Za zmagovalce šova organizator obljublja bogate nagrade.

Cena znaša le 199 EUR na osebo. V ceno je vštet najem jadrnic, paket dobrodošlice, posteljnina in končno čiščenje plovila, krmarji, turistična taksa in ena organizirana večerja S.O.S.

Rezervirajte si program jadranja pri svojem operaterju:

www.justperfect.si / info@justperfect.si - Tel: +386 51 604 395

www.burin.si / info@burin.si - Tel: +386 1 520 18 64

www.elan-yachting.com / info@elan-yachting.si - Tel: 01 436 30 60

 

Celoten program jadranja: