Zadnje iz eTrgovine

59.90€

Komplet potopisov jadralca Jasmina Čauševiča vsebuje 4 knjige:

  1. Šepet vetra in valov- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  2. Sam prek oceana- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  3. Skriti paradiž- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  4. Ljubezen pod jadri- ljubezensko erotični roman (redna cena: 16,90 EUR)

Redna cena kompleta: 91,60 EUR

Prednovoletna akcija do 31.12.: 59,90 EUR (prihranek 31,70 EUR)

Več o posameznih knjigah na povezavah.

 

O jadralcu Jasminu Čauševiču: 

Slovenski popotnik in jadralec Jasmin Čaušević, se je leta 2014 odpravil na pot okoli sveta. Pravzaprav to ne bi bilo nič nenavadnega, če se za to Jasmin ne bi odločil opraviti sam z družinsko serijsko jadrnico Bavaria 34, katero ni nič predelal in ne ojačal, da bi lahko zdržala široka morja in valovite oceane. Po prvi etapi od Poreča do Kanarskih otokov in drugi etapi od Kanarskih otokov do Karibov je napisal dve potopisni knjigi, v kateri je dodal ogromno jadralskih podatkov, ter s cenami prikazal, da je sanje mogoče odsanjati z minimalno količino denarja. Sedaj je na poti od Karibov do Avstralije, dolgi 12.000 NM. Bo naš solo jadralec po preplutem zahrbtnem Atlantiku lažje osvojil Pacifik v skoraj 30 dnevni neprekinjeni samotni plovbi? Vse izveste tukaj!

Njegovo jadranje po Pacifiku lahko spremljate v potopisu na naši spletni strani: Z jadri in vetrom po oceanih

Komplet potopisov - prednovoletna akcija

Zadnji video

As-Boats d.o.o.

Za vse tiste, ki se še niste odločili za nakup novega plovila in čakate na ugodno ceno, sporočamo da vam podjetje AS Boats d.o.o. v poletnih mesecih ponuja do 15% popusta na plovila iz zaloge.

Poletni čas do konca avgusta pa je tudi najboljši čas za naročilo novega plovila saj tovarne v tem obdobju ponujajo največje popuste, ker si tako polnijo plan proizvodnje za prihodnjo sezono. Zato  vas v podjetju As Boats d.o.o. vabijo da se oglasite pri njih v salonu, kjer boste skupaj našli najprimernejše plovilo še za letošnjo ali pa že za prihajajočo sezono

Več informacij o modelih na zalogi in prihajajočih modelih je na voljo pri zastopniku, podjetju As Boats iz Frama.

Info:  www.as-boats.si

As-Boats d.o.o.

Komentarji