Zadnje iz eTrgovine

34.90€

888 pristanov in zalivov, sedaj v barvah in z novimi, dopolnjenimi podatki. Knjiga je prenovljena in tekoče ažurirana za leto 2018. V njej so prikazani detajli zalivov in pristanišč s kratkimi opisi in oznakami za možnost priveza ter simboli za nevarne, ali pa neugodne vetrove, ki povzročijo na privezu samo neprijetno bibavico. V njem je tudi obilo ostalih uporabnih podatkov, kot so podatki o odpiralnih časih na bencinskih črpalkah, vse pomembne telefonske številke (kapitanij, marin zdravstvenih domov, …..) 

O knjigi:

  • izdaja: 6. dopolnjena izdaja
  • avtor: Karl-H. Bestandig
  • slovenska izdaja: Gorazd Cizej
  • strani: 120
888 pristanov in zalivov

Zadnji video

As-Boats d.o.o.

Za vse tiste, ki se še niste odločili za nakup novega plovila in čakate na ugodno ceno, sporočamo da vam podjetje AS Boats d.o.o. v poletnih mesecih ponuja do 15% popusta na plovila iz zaloge.

Poletni čas do konca avgusta pa je tudi najboljši čas za naročilo novega plovila saj tovarne v tem obdobju ponujajo največje popuste, ker si tako polnijo plan proizvodnje za prihodnjo sezono. Zato  vas v podjetju As Boats d.o.o. vabijo da se oglasite pri njih v salonu, kjer boste skupaj našli najprimernejše plovilo še za letošnjo ali pa že za prihajajočo sezono

Več informacij o modelih na zalogi in prihajajočih modelih je na voljo pri zastopniku, podjetju As Boats iz Frama.

Info:  www.as-boats.si

As-Boats d.o.o.

Komentarji