Zadnje iz eTrgovine

59.90€

Komplet potopisov jadralca Jasmina Čauševiča vsebuje 4 knjige:

  1. Šepet vetra in valov- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  2. Sam prek oceana- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  3. Skriti paradiž- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  4. Ljubezen pod jadri- ljubezensko erotični roman (redna cena: 16,90 EUR)

Redna cena kompleta: 91,60 EUR

Prednovoletna akcija do 31.12.: 59,90 EUR (prihranek 31,70 EUR)

Več o posameznih knjigah na povezavah.

 

O jadralcu Jasminu Čauševiču: 

Slovenski popotnik in jadralec Jasmin Čaušević, se je leta 2014 odpravil na pot okoli sveta. Pravzaprav to ne bi bilo nič nenavadnega, če se za to Jasmin ne bi odločil opraviti sam z družinsko serijsko jadrnico Bavaria 34, katero ni nič predelal in ne ojačal, da bi lahko zdržala široka morja in valovite oceane. Po prvi etapi od Poreča do Kanarskih otokov in drugi etapi od Kanarskih otokov do Karibov je napisal dve potopisni knjigi, v kateri je dodal ogromno jadralskih podatkov, ter s cenami prikazal, da je sanje mogoče odsanjati z minimalno količino denarja. Sedaj je na poti od Karibov do Avstralije, dolgi 12.000 NM. Bo naš solo jadralec po preplutem zahrbtnem Atlantiku lažje osvojil Pacifik v skoraj 30 dnevni neprekinjeni samotni plovbi? Vse izveste tukaj!

Njegovo jadranje po Pacifiku lahko spremljate v potopisu na naši spletni strani: Z jadri in vetrom po oceanih

Komplet potopisov - prednovoletna akcija

Zadnji video

Zakorakali smo v mesec december, zadnji mesec v letu 2019.

Večina navtikov nas trenutno počiva in polni baterije za naslednjo sezono, ki se bo za marsikoga pričela že v zelo zgodnjem stadiju pomladi.

Vstopite iz čarobnega decembra v novo leto 2020 z novimi cilji in novimi željami. Naj bo praznični čas tisto obdobje, ko si boste podarili najlepšo darilo.

Zato smo za vas pripravili nekaj navtičnih idej; zelo lep set kozarcev Prive & Martini, ki se ob udarcu ne bodo polomili. Ali morda eleganten keramičen set skodelic Regata, za razne prigrizke na plovilu?

Sprejmite svoje prijatelje z mornarskim predpražnikom »Welcome Abroad«, spočijte se na lesenem zložljivem stolčku z ročno izrezljanim navtičnim kompasom in poslušajte v dalmatinski glasbi preko odličnih navtičnih zvočnikov blagovne znamke FUSION!

To in še več preverite na tej povezavi, in preglejte še ostalo ponudbo, s katerimi lahko obdarite ne le sebe, ampak tudi svoje prijatelje in ob praznovanju božiča postavite darilce pod družinsko drevesce.

Komentarji