Alfastreet Marine -  28 Cabin SPORT

Alfastreet Marine med 10. in 11. oktobrom v Sežani organizira dneve odprtih vrat novih proizvodnih prostorov ter testne vožnje, kjer si bodo obiskovalci lahko v Marini Izola ogledali in preizkusili najnovejši model plovila 28 Cabin SPORT, ki bo opremljen z bezinskim Mercruiser motorjem s  350 konjskimi silami ter premično hidravlično streho.

Plovilo 28 Cabin SPORT se z 9,84m dolžine in 2,97m širine ponaša z izjemno funkcionalnim in prostornim  kokpitom ter omogoča vgradnjo različnih pogonov. Največja prednost in konkurenčnost plovila je zagotovo patentirana trda hidravlična streha z drsnimi vrati, ki zagotavlja dodatno senčenje in zaščito plovila v vseh vremenskih razmerah. Kabina je prostorna in ponuja udobno manjše zakonsko ležišče ter ima ločeno kopalnico. Konzola plovila je unikatna in vsebuje elemente avtomobilske armaturne plošče, kjer je v ospredje postavljena ambientalna osvetlitev celotnega dela armature. Za vse, ki iščete komoditeto na vodi in visoke standarde izdelave ter unikatne uporabne rešitve, vas model 28 Cabin ne bo pustil ravnodušnih. Obiščite nas.

Spoznajte nov model proizvajalca Alfastreet Marine.

Za več informacij in termin testnih voženj se lahko obrnete na podjetje Alfastreet Marine na elektronski naslov marketing@alfastreet.si ali na telefonsko številko +386 5 70 72 119.

Alfastreet Marine -  28 Cabin SPORT

Alfastreet Marine -  28 Cabin SPORT

Alfastreet Marine -  28 Cabin SPORT