Moto-nautika, Biograd Boat Show

Navtični sejem v Biogradu bo drugi teden odprl svoja vrata že 20. leto zapored, kar pomeni, da tega dogodka preprosto ne smete zamuditi. Lansko leto je BBS predstavil preko 300 plovil in gostil več kot 300 razstavljavcev.

Med letošnjimi razstavljalci bo ponovno tudi podjetje iz štajerskega dela Slovenije - Moto Nautika, ki se bo predstavila z gumenjaki kanadskega proizvajalca GRAND in italijansko eleganco plastičnih plovil in gumenjakov RANIERI. Prireditev ostaja zvesta svoji dosedanji lokaciji in bo potekala v dneh med 18. in 21. oktobrom 2018, na kopnih in morskih razstavnih površinah Marine Kornati.

MOTO-NAUTIKA pa bo Biogradski publiki premierno predstavila novega NEXT 240SH. Možen bodo tudi testne vožnje z sorodnima Ranieri Voyager 23S in 19S.

PREMIERA - NEXT 240SH

Pri Ranieriju so odškrnili meter in pol, obdržali enak stil, korporativno identiteto proizvajalca in tako je nastal Next 240 SH. Ustvarjen za en ali dva motorja, Next 240 SH združuje najboljše stilske prednosti obeh predhodnikov in reinterpretira njuno obliko v krajši različici, zaradi česar smo prepričani, da bo čoln izredno dostopen Next model, tudi finančno gledano. Že na prvi pogled so vidne značilne karakteristike Ranieri International: odlična postavitev v kokpitu, velika ploščad za sončenje in prostorna kabina z ločenim toaletnim delom. Pri tej dolžini so še kako koristne izkušnje ladjedelnice, ki so si jih izdelovalci nabrali pri Atlantis seriji, ki je pravzaprav najbolje prodajan model tega segmenta. Mizica na zadnjem delu se hitro pospravi s pomočjo zložljive klopi na strani. Dva ločena sedeža sta na voljo za voznika in sovoznika, armaturna plošča pa se primerja z večjimi modeli. Kabina z dvojno posteljo se lahko pretvori v jedilni kot.

Pohitite s prijavo na testno plovbo: http://marine.moto-nautika.com/biograd-boat-show-2018/

Ranieri NEXT 240SH

Komentarji