Zadnje iz eTrgovine

34.90€

888 pristanov in zalivov, sedaj v barvah in z novimi, dopolnjenimi podatki. Knjiga je prenovljena in tekoče ažurirana za leto 2018. V njej so prikazani detajli zalivov in pristanišč s kratkimi opisi in oznakami za možnost priveza ter simboli za nevarne, ali pa neugodne vetrove, ki povzročijo na privezu samo neprijetno bibavico. V njem je tudi obilo ostalih uporabnih podatkov, kot so podatki o odpiralnih časih na bencinskih črpalkah, vse pomembne telefonske številke (kapitanij, marin zdravstvenih domov, …..) 

O knjigi:

  • izdaja: 6. dopolnjena izdaja
  • avtor: Karl-H. Bestandig
  • slovenska izdaja: Gorazd Cizej
  • strani: 120
888 pristanov in zalivov

Zadnji video

Marina Vrščaj

V Varkizi v Grčiji se je minuli vikend končalo evropsko prvenstvo v dole techno 293 iz jadranja na deski, kjer se je v enajstih plovih preizkusilo čez 200 mladih jadralcev iz 22. držav v starostnih kategorijah U15 in U17. V zelo različnih pogojih – od zelo močnega,  spremenljivega severnega vetra do zelo šibkega južnega vetra se je na različnih poljih in v različnih formatih od trapezoidnega do “olimpijskega” preizkušala tudi mlada jadralka Marina Vrščaj iz WSC Črnomelj, ki je dosegla 32. mesto med 47 tekmovalkami v skupini  U15 Junior Girls.

Prvenstvo v odlični organizaciji Grkov se je zadnji dan zaključilo brez tekmovanj. Nasploh so tekmovalci v tem zelo uspešnem jadralnem razredu odšli domov obogateni z novimi tekmovalnimi izkušnjami, novimi spoznanji in nenazadnje s sklenjenimi novimi prijateljstvi.

Komentarji