Zadnje iz eTrgovine

10.00€

Prodajte vaše plovilo ali navtično opremo v najkrajšem možnem času. Izpostavite vaš mali oglas in ga objavite kot TOP OGLAS. Ti oglasi so izpostavljeni in se prikazujejo na:

  • vhodni strani enavtika.si,
  • na vrhu podstrani Mali oglasi,
  • na vrhu podstrani posameznih oglasov
  • na vrhu rezultatov iskanja.

Cena objave je 2 EUR za 10 dnevno objavo kot TOP OGLAS. Po preteku 10 dni se bo oglas samodejno spremenil v običajen oglas. Če želite oglas ponovno izpostaviti, ga lahko ponovno spremenite v TOP OGLAS v vaši administraciji s klikom na ikono "ZVEZDICA" na desni strani.

Minimalna vrednost zakupa storitve TOP OGLAS znaša 10 EUR (z DDV). Storitev se plačuje po predračunu. Stanje vašega računa je prikazana v polju KREDITI.

Top oglas

Zadnji video

Tina Mrak, Veronika Macarol, JZS

Evropski prvakinji Tina Mrak in Veronika Macarol sta na svetovnem pokalu v jadranju, ki se končuje v morju pred Miamijem, pred zaključno regato za medalje razreda 470 z osmega napredovali na peto mesto (69 točk). V sedmi regati sta zmagali, nato pa sta bili še 12. in osmi.

Mrakova in Macarolova, ki sta lani osvojili tudi naziv za najboljšo slovensko ekipo leta in v Miamiju branila lansko zmago, za vodilnima zaostajata za 17 točk. Na čelo sta se prebili Nemki Frederike Loewe in Anna Markfort (69), ki sta bili v zadnjih treh plovih 3., 5. in 2.

Peter Janežič in Sebastian Prinčič, preostala slovenska tekmovalca na tekmi, sta v razredu 49er zasedla končno 32. mesto (214).

“Za nami je zelo naporen teden regat, s šibkim vetrom in velikim številom ur čakanja na vodi. Vsak dan smo bili od jutra do večera na morju. Danes smo, po osmih urah na morju, odjadrali še zadnje tri plove pred jutrišnjo regato za medalje. Glede na zelo zahtevne pogoje sva danes dobro odjadrali in sva trenutno na skupnem petem mestu. Start jutrišnje regate za medalje je predviden za 12. uro po lokalnem času,” sta sporočili Mrakova in Macarolova.

Pred njima sta poleg vodilnih Nemk še Britanki Hannah Mills in Eilidh McIntyre (55), Nemki Fabienne Oster in Anastasiya Winkel (56) ter Brazilki Fernanda Oliveira in Ana Luiza Barbachan (60).

V razredu 49er so po desetih plovih rednega dela tekmovanja že izvedli tudi regato za medalje najboljše deseterice, končno prvo mesto pa sta prepričljivo slavila Nemca Erik Heil in Thomas Ploessel (73,3). Pred Britancema Dylanom Fletcherjem Scottom in Stuartom Bithelljem, ki sta bila druga (91), sta imela skoraj 18 točk prednosti.

Vir: STA, foto: Sailing Energy/World Sailing

Komentarji