Zadnje iz eTrgovine

34.90€

888 pristanov in zalivov, sedaj v barvah in z novimi, dopolnjenimi podatki. Knjiga je prenovljena in tekoče ažurirana za leto 2018. V njej so prikazani detajli zalivov in pristanišč s kratkimi opisi in oznakami za možnost priveza ter simboli za nevarne, ali pa neugodne vetrove, ki povzročijo na privezu samo neprijetno bibavico. V njem je tudi obilo ostalih uporabnih podatkov, kot so podatki o odpiralnih časih na bencinskih črpalkah, vse pomembne telefonske številke (kapitanij, marin zdravstvenih domov, …..) 

O knjigi:

  • izdaja: 6. dopolnjena izdaja
  • avtor: Karl-H. Bestandig
  • slovenska izdaja: Gorazd Cizej
  • strani: 120
888 pristanov in zalivov

Zadnji video

Jasmin Čauševič: Skriti paradiž

Slovenski jadralcev Jasmin Čauševič se odpravlja na nadaljevanje jadranja. V torek, 16.4.2019 bo zadnja možnost, da prisluhnete njegovemu potopisi, ki je nastal med plovbo po Karibskem morju ter prečkanju Pacifika.

Zaradi velikega povpraševanje in vseh tistih, ki se niste mogli udeležiti dosedanjih predavanj Skriti paradiž, bo to možno v že tretji izvedbi v Ljubljani. Jasmin bo pred svojim odhodom na Pacifik, ki je planiran za drugo polovico aprila, še zadnjič predstavil svojo lanskoletno plovbo.

Predavanje bo zopet potekalo v predavalnici na Cesti na Brdo 85 (2. nadstropje) v Ljubljani. Ker bo to zadnje predavanje, in bo mest zagotovo zopet zmanjkalo, si svoj prostor rezervirajte. Na elektronski naslov jasmin.jadranje@gmail.com pošljite svoj ime in priimek in število oseb, ki se predavanja želi udeležiti.

O predavanju

  • Predavatelj: Jasmin Čauševič
  • Naslov Skriti paradiž - Od Karibov do Tonge
  • Naslov: Cesta na Brdo 85, Ljubljana (2. nadstopje) - klik do točne lokacije
  • Ura: 18:00
  • Datum: 16.4.2018
  • Čas predavanja: 2 do 2,5 ure
  • Prijave na: jasmin.jadranje@gmail.com

Predavanje je za naročnike eNavtike brezplačno. Z nakupom katere izmed knjig podprete projekt Jasmina Čauševiča "Z jadri okoli sveta". Na ta način boste omogočili tudi njegovo redno javljanje z jadranja, o čemer bomo redno pisali na spletni strani.

Komentarji