Zadnje iz eTrgovine

59.90€

Komplet potopisov jadralca Jasmina Čauševiča vsebuje 4 knjige:

  1. Šepet vetra in valov- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  2. Sam prek oceana- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  3. Skriti paradiž- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  4. Ljubezen pod jadri- ljubezensko erotični roman (redna cena: 16,90 EUR)

Redna cena kompleta: 91,60 EUR

Prednovoletna akcija do 31.12.: 59,90 EUR (prihranek 31,70 EUR)

Več o posameznih knjigah na povezavah.

 

O jadralcu Jasminu Čauševiču: 

Slovenski popotnik in jadralec Jasmin Čaušević, se je leta 2014 odpravil na pot okoli sveta. Pravzaprav to ne bi bilo nič nenavadnega, če se za to Jasmin ne bi odločil opraviti sam z družinsko serijsko jadrnico Bavaria 34, katero ni nič predelal in ne ojačal, da bi lahko zdržala široka morja in valovite oceane. Po prvi etapi od Poreča do Kanarskih otokov in drugi etapi od Kanarskih otokov do Karibov je napisal dve potopisni knjigi, v kateri je dodal ogromno jadralskih podatkov, ter s cenami prikazal, da je sanje mogoče odsanjati z minimalno količino denarja. Sedaj je na poti od Karibov do Avstralije, dolgi 12.000 NM. Bo naš solo jadralec po preplutem zahrbtnem Atlantiku lažje osvojil Pacifik v skoraj 30 dnevni neprekinjeni samotni plovbi? Vse izveste tukaj!

Njegovo jadranje po Pacifiku lahko spremljate v potopisu na naši spletni strani: Z jadri in vetrom po oceanih

Komplet potopisov - prednovoletna akcija

Zadnji video

Biševo, iOtok, Miha Čelar

Natanko dve leti je mimo, od predvajanja spletne serije iOtok, s katero sva s pisateljem Matetom Dolencem želela pomagati zadnjim trinajstim Biševljanom, da bi rešili svoj otok. Njihovo usodo smo na spletu spremljali 13 tednov, vse do trenutka, ko je na Biševo prišla pomlad. Zgodbe pa s tem še ni bilo konec. S filmsko ekipo smo ji sledili vse do lanske zime in ujeli njen razplet, ki je na koncu zapečatil žalostno usodo otoka. Celotno zgodbo smo združili v celovečernem dokumentarnem filmu, ki decembra prihaja v slovenske kinematografe.

Ker pa je Mate medtem napisal tudi novo knjigo, bomo film premierno predstavili na Slovenskem knjižnem sejmu. Vabim vas, da se nam pridružite, da se naposled spoznamo in srečamo v živo.

Vljudno vabljeni na premiero celovečernega dokumentarnega filma iOtok, ki bo v Kosovelovi dvorano Cankarjevega doma, v petek 29. novembra ob 20:00.

Miha Čelar, scenarist in režiser

Napovednik filma: 

iOtok CD from ASTRAL FILM on Vimeo.

Biševo, iOtok, Miha Čelar

Komentarji