Zadnje iz eTrgovine

59.90€

Komplet potopisov jadralca Jasmina Čauševiča vsebuje 4 knjige:

  1. Šepet vetra in valov- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  2. Sam prek oceana- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  3. Skriti paradiž- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  4. Ljubezen pod jadri- ljubezensko erotični roman (redna cena: 16,90 EUR)

Redna cena kompleta: 91,60 EUR

Prednovoletna akcija do 31.12.: 59,90 EUR (prihranek 31,70 EUR)

Več o posameznih knjigah na povezavah.

 

O jadralcu Jasminu Čauševiču: 

Slovenski popotnik in jadralec Jasmin Čaušević, se je leta 2014 odpravil na pot okoli sveta. Pravzaprav to ne bi bilo nič nenavadnega, če se za to Jasmin ne bi odločil opraviti sam z družinsko serijsko jadrnico Bavaria 34, katero ni nič predelal in ne ojačal, da bi lahko zdržala široka morja in valovite oceane. Po prvi etapi od Poreča do Kanarskih otokov in drugi etapi od Kanarskih otokov do Karibov je napisal dve potopisni knjigi, v kateri je dodal ogromno jadralskih podatkov, ter s cenami prikazal, da je sanje mogoče odsanjati z minimalno količino denarja. Sedaj je na poti od Karibov do Avstralije, dolgi 12.000 NM. Bo naš solo jadralec po preplutem zahrbtnem Atlantiku lažje osvojil Pacifik v skoraj 30 dnevni neprekinjeni samotni plovbi? Vse izveste tukaj!

Njegovo jadranje po Pacifiku lahko spremljate v potopisu na naši spletni strani: Z jadri in vetrom po oceanih

Komplet potopisov - prednovoletna akcija

Zadnji video

American Magic splovila svoj jadralni bolid AC75

Ameriški predstavnik v Pokalu Amerike, ekipa American Magic je predstavila svoj jadralni bolid, s katerim bo nastopala v razredu AC75.

Ekipa American Magic predstavlja Jahtni klub iz New Yorka. Za svojo jadrnico, s katero bodo leta 2021 nastopili na najstarejšem mednarodnem tekmovanju Pokalu Amerike, so se obrnili na podjetje Airbus. Pri izdelavi plovila so jim pomagali z inovativnim »out of the box« razmišljanjem, ter jim ponudili pomoč pri optimizaciji plovila ter povečevanju plovnih lastnosti. Uporabili so vse svoje znanje s področja aeronavtike in vesoljske tehnologije. Podporo so jim nudili tako pri oblikovanju plovila in simulacijah.

Kaj je plod sodelovanja ene izmed tehnološko najbolj naprednih podjetij na svetu in jadralne ekipe American Magic, si lahko ogledate v spodnjem videu.

Komentarji

Komentarji   

# Žiga 20:36 06-12-2019
Je ja, v začetku septembra letos...