Internautica 2023

V sodelovanju z organizatorjem Salona plovil v Portorožu Internautica 2023 in BlueCell, litijevimi baterijami za plovila, podarjamo 30 vstopnic za ogled salona.

Kako do vstopnice?

Skupno bomo podarili 30 vstopnic. Enemu srečnežu bomo podarili vstopnice za celotno posadko, ekipo ali družino. Če želite prejeti brezplačne vstopnice, v komentar tega članka oziroma naše objave na FB, vpišite imena in priimke vseh, ki bi jih radi povabili. Če bo sreča na vaši strani, boste prejeli vstopnice za vse. Če potrebujete vstopnico le zase, vpišite le svoje ime.

Vstopnice bomo izžrebali v četrtek, 18. maja 2023, prvi dan salona in jih objavili na tej strani. Vse nagrajence bo vstopnica čakala na info pultu sejma. Prevzem bo možen z osebnim dokumentom.

Internautica 2023

V četrtek, 18. maja, svoja vrata odpira že 25. mednarodni salon plovil Internautica 2023. INTERNAUTICA, ki slovi kot najpomembnejši jadranski navtični sejem in odlično izhodišče za dober posel, bo v mesecu maju 2023 javnosti predstavila zadnje novosti in dosežke domače in svetovne navtične industrije. Na pokritih razstavnih prostorih bodo razstavljavci kot doslej predstavljali predvsem navtično opremo, ponudbo storitev, raznovrstne navtične pripomočke, športna oblačila in novosti iz sveta karavaninga, na zunanjih razstavnih površinah in morskih privezih pa si bodo obiskovalci lahko ogledali veliko zanimivih novosti iz sveta športnih motornih plovil, motornih jaht, jadrnic, napihljivih čolnov, avtodomov ter atraktivnih električnih vozil.

Internautica 2023

BlueCell litijeve baterije za plovila

BlueCell je slovenska blagovna znamka hranilnikov električne energije za plovila, avtodome, solarne sisteme, kampiranje, delo na terenu in kampiranje. Izjemna kapaciteta, dolga življenjska doba, majhna teža in kar triletna garancija zagotavlja brezskrbno oskrbo z električno energijo na plovilu. V standardnih ohišjih so na voljo kapacitete med 100 in 170 Ah (32 x 16 x 22 cm) oziroma 200 in 460 Ah (52 x 24 x 22 cm). Na Internautici bo premierno prikazana največja med njimi s kapaciteto 460 Ah oziroma 5,9 kWh.

BlueCell baterije za plovila

Več na blue-cell.eu