Letošnje leto bomo dobili že tretjega slovenskega Skippeja leta. Po dveh slavnostnih dogodkih podelitve nagrade Skipper leta na sejmu Bonaca v Portorožu, bo letošnja podelitev v Ljubljani.

Nagrado Skipper leta so v letih 2013 in 2014 podelili v okviru navtičnega dogodka Bonaca v Marini Portorož. Po dveh uspešno izvedenih izborih in dveh slavnostnih prireditvah na Primorskem se letos zaključna prireditev seli v Ljubljano. Tudi tokrat bo potekala v bližini vode, na mestni plaži Ljubljana, na Laguni (http://laguna.si/). Zaradi selitve prireditve v Ljubljano, bo spremenjen tudi datum zaključne prireditve, finala, predtekmovanja in zbiranja nominacij. Zbiranje nominacij in predtekmovanje bo tako potekalo do 20.9.2015. V kolikor vašega favorita še ni med nominiranci, ga še vedno lahko nominirate na: http://skipperleta.com/. V finalni izbor se bo uvrstilo 10 skipperjev, ki so v predtekmovanju s svojo navtično zgodbo prepričali kar največ ljubiteljev navtike. Finalni izbor se bo pričel 21.9.2015 in bo potekal do 12.00 ure 1.10.2015, ko ne bo več možno glasovati. Kdo si bo letos priboril laskavi naslov Skipper leta 2015 bo znano na podelitvi, ki bo potekala 1.10.2015 ob 19.00 uri na mestni plaži Laguna v Ljubljani.

V prejšnjih letih se je zaključne prireditve udeležilo preko 250 navtikov, letos v Ljubljani pa organizator pričakuje še večjo udeležbo.

V letošnjem letu je nominiranih že preko 40 skipperjev, ki so s svojim spretnim krmarjenjem prepričali svoje posadke, da so jih nominirale za laskavi naslov. Letošnje nominirance za naziv Skipper leta si lahko ogledate na: http://skipperleta.com/glasovanje/nominacije. Zanje lahko tudi glasujete. Glas zanje lahko oddate vsak dan.

Rezervirajte si 1.10.2015 ob 19.00 uri za podelitev naziva Skipper leta 2015.

Se vidimo na Laguni, mestna plaža v Ljubljani.