SeaBob

Doživite prostranost odprtega morja in čisto svobodo s SEABOB-Jetom. Ne glede na izbrano prestavo boste deležni nepozabne vozne izkušnje. Brez meja, brez omejitev.

Ogromna moč oziroma potisk, daje SEABOB-u dinamiko in fascinantnost brez primerjave.

SEABOB vam tako zagotavlja neomejen užitek v vožnji. Sproščeno ali intenzivno.

 

Zaplavajte z delfini

Zdaj se dejansko lahko premikate po vodi kot riba. Prosto, tako na površini kot v globini. Hkrati je SEABOB v svojem elementu povsem okolju prijazen. Močno in skoraj neslišno pluje skozi vodo. Človek in stroj v popolni harmoniji.

Njegova hidrodinamična oblika zagotavlja osupljivo stopnjo okretnosti v vodi, kar zagotavlja izjemno lahko krmarjenje in potapljanje – vse, kar morate narediti je zgolj prestaviti svojo telesno težo in SEABOB bo le sledil vašim premikom.

Impresivne globine potapljanja do 40 metrov je mogoče programirati tako, da ustrezajo individualnim zahtevam prek vgrajene elektronike. Funkcija varnostnega izklopa zanesljivo poskrbi, da izbrana globina potopa ni presežena. Potopite se v fascinanten podvodni svet.

 

Kakovost vse do zadnje podrobnosti

Motor je sinhronizirana pogonska enota z visokim navorom, ki vključuje mikroprocesorsko krmiljen 3-fazni sinusni sistem za upravljanje napajanja. Uporaba najsodobnejše tehnologije omogoča temu motorju doseganje idealne količine navora z izjemno učinkovitostjo. Moč za pogonski mehanizem zagotavljajo visoko učinkoviti litij-ionski akumulatorji. Posebni in visoko zmogljivi akumulatorji so komponenta vrhunske kakovosti v konceptu pogona SEABOB.

 

E-Jet sistem

Gre za pogonska tehnologija brez emisij. Svetovno patentiran sistem »E-Jet Power System« deluje po principu izpodrivanja vode. V vrteče rotorje sesa vodo in jo pod visokim pritiskom v obliki curka iztisne skozi kanal. Zaradi izjemno močnega potiska, ki zahteva malo energije, je sistem E-Jet Power edinstven pogonski mehanizem. Zahvaljujoč svoji elektrotehnologiji je sistem popolnoma okolju prijazen in nudi izjemno nizke obratovalne stroške.

 

SEA-BOB NA ZALOGI V MOTO-NAUTIKI

Če so se vam ob prebiranju zgornjih stavkov pocedile sline po poletju, brezskrbnosti in svobodi, obiščite salon Moto-Nautika v Miklavžu na Dravskem polju, kjer vam bodo z novim SEABOB-om vse to v trenutku omogočili.

 

SeaBob

 

Za podrobnejše informacije o inovativnem preživljanju prostega časa nad in pod morsko gladino jih lahko tudi kontaktirate na:

 00386 2 629 04 00

00386 31 300 205

prodaja@moto-nautika.com

www.moto-nautika.com