Grand G650, Moto-nautika

Šestinpolmetrski čoln je plod lastnega razvoja in kombinacija izjemnega oblikovanja ter odličnih plovnih lastnosti, ki postavljata nove standarde in enkratne funkcije pred konkurenco v vseh pogledih. Letos pa bo za vse obiskovalce tudi možnost posebne izkušnje, saj bo poleg predstavitve gumenjaka, na voljo tudi testne vožnje z njegovo BLACK EDITION različico.

PRVI VTIS

Grand Golden Line G650 je napihljiv čoln s trdim dnom iz poliestra, katerega oblikovna značilnost je HSH sistem trupa. G650 je izjemno kvalitetno izdelano plovilo, kjer so proizvajalci mislili na veliko število malenkosti, ki delajo čoln zelo konkurenčen v svojem razredu. G650 je zasnovan na elegantnih linijah s pridihom modernega dizajna. Prav posebej je oblikovano sedišče na krmnem delu v obliki črke U, kar je izjemno na tej dolžini plovila.

ELEGANTEN IZGLED

Razširjena krma je elegantno oblikovana in ima vgrajeni dve sodobni prijemali za vleko smučarja in dve kopalni ploščadi, od katerih je ena opremljena z lestvijo. Robustno izdelan navigacijski lok iz nerjavečega jekla ima dvojno funkcijo. Nanj lahko pripnemo vrv za smučarja ali »wake borderja«, ali pa ga preprosto uporabimo za namestitev navigacijskih luči, anten, hupe, zvočnikov in podobnega.

Notranjost je kvalitetno obdelana in pobarvana v osnovno sivo barvo. Osrednji prostor zapolnjuje centralno postavljena konzola, ki ima na prednji strani pod vetrobranskim steklom dodatno klop, ki jo lahko s ploščo in dodatno blazino povežemo s prednjo klopjo v veliko sončno ploščad.

Model G650 sledi prepoznavni celostni identiteti, ki se razvija v liniji Golden Line. Tako kot manjši in večji »bratje«, tudi G580 že v osnovi ponuja ogromno standardne opreme, katero pa se da še nadgraditi z veliko paleto dodatne opreme. S kombiniranjem barv tubusov, gelcoata, talne podlage lahko ustvarite edinstveno plovilo, ki bo povsem pisan in narejen po vaših željah.

MODERNA KONZOLA

Na armaturni plošči je dovolj prostora za različne instrumente, vključno s števcem hitrosti, tahometrom, indikatorjem nivoja goriva in temperature ter navtičnim ploterjem do 8 palcev. Na voljo je tudi prostor za VHF radio in audio stereo sistem. Mobilne telefone in druge drobne predmete lahko varno hranite v omarici na desni strani armaturne plošče.

Na levi strani volana je pet stikal z varovalkami za navigacijske luči, kalužno črpalko itd.

Imamo dve možnosti za krmiljenje, običajno mehansko ali hidravlično. Konzola je opremljena z udobnim in modernim volanom.

DODATNE MOŽNOSTI OPREME

Protizdrsni set SeaDek bo vaš gumenjak naredil bolj udoben, prijetnejši in veliko bolj varen. Še posebej zadnji del plovila, opremljenega z SeaDek-om, izgleda zelo impresivno.

Vedno je tudi priporočljiva uporaba tende. Še posebej ko smo na morju in stojimo. GRAND ponuja v dodatni opremi, trden in zanesljiv sistem pritrditve in omogoča hitro sestavljanje ali odstranjevanje tende.

Čoln je na zalogi in je na voljo na ogled v največjem prodajno - servisnem centru podjetja MOTO-NAUTIKA (Ptujska c. 63, Miklavž na Dravskem polju).

VEČ INFORMACIJ O PLOVILU: Grand G650

Za vse dodatne informacije pa so vam na voljo strokovno usposobljeni svetovalci preko emaila: info@moto-nautika.com, ali preko telefonske številke 02 629 04 00.

Prav tako vabljeni na ogled celotne ponudbe (plovil in izvenkrmnih motorjev) na spletnem naslovu www.grandboats-adriatic.com.