Admiral Boats so izjemno dinamična plovila. Ekipa, ki sodeluje pri razvoju in gradnji, skrbi, da proizvajajo plovila, ki zadovoljujejo potrebe na trgu, da so izdelki moderni in njihova uporaba varna.

V proizvodnem programu so plovila velikosti od 4,2 m do 9,4 m. Razdeljena so v štiri različne kategorije Ocean Master, Classic Line, Fish Line in Admiral Line. Trenutno najbolj uspešno prodajani modeli prihajajo iz serije Ocean Master. To so plovila namenjena preživljanju prostega časa na vodi. Manjši modeli so namenjeni prevozom do zalivov ter vodnim športom, največji v seriji 760 HTs pa je gliser s trdo streho in kabino in je primeren za večdnevno križarjenje manjše posadke. V seriji je 9 modelov, ki bodo zadovoljili potrebe vseh kupcev plovil v tem razredu.

Linija Classic oziroma njeno ime, da občutek, da gre za klasična plovila. Oblika je res navdihnjena po klasičnih nizozemskih plovilih, vendar so vanje vgrajene moderne tehnologije in rešitve. V seriji sta dva modela. Manjši, ki v dolžino meri 7,9 m in daljši Admiral 940 Cabin, ki ima na voljo 4 ležišča in je primeren za družinska križarjenja.

V seriji Fish line so štirje modeli plovil namenjenih ribolovu. V dolžino merijo od 5,5 do 6,5 m. Namenjeni so tistim, ki so intenzivni ribiči in večino časa na vodi preživijo v ribolovu.

V seriji Admiral so plovila dolžine 4 do 8 metrov in so namenjena predvsem prevozu ljudi.

Plovila so tehnološko dovršena in lahka, zato nanje ni potrebno namestiti močnih motorjev. Poraba goriva tako ostaja majhna in tako je strošek lastništva in uporabe plovil majhen. V Sloveniji plovila Admiral Boats zastopa podjetje Bravo Yachting, (041) 610 702,  info@bravo-yachting.com, http://www.bravo-yachting.com.

Fotogalerija: Ocean Master 720