Popolno plovilo za nepozabna morska doživetja

Minimalno rabljeno plovilo, letnik 2023

Ranieri International NEXT 220SH z motorjem Yamaha F200DBW je idealna izbira za ljubitelje morskih avantur, ki cenijo tako vrhunsko zmogljivost kot estetsko dovršenost. Gre za prestižno motorno plovilo, ki združuje italijanski dizajn in inovativno tehnologijo, kar vam zagotavlja nepozabno izkušnjo na vodi.

Estetika in oblikovanje

Ko govorimo o plovilih, estetika pogosto igra pomembno vlogo pri izbiri idealnega plovila. Ranieri International NEXT 220SH ni izjema, saj ponuja elegantno in moderno obliko, ki privablja poglede tako na morju kot v pristanišču. S skupno dolžino 7,35 metrov in širino 2,5 metra, ta čoln ni samo vizualno privlačen, ampak tudi izjemno funkcionalen. Pametno zasnovana notranjost omogoča udobno premikanje po plovilu, kabina pa ponuja dovolj prostora za udobno bivanje tudi na daljših potovanjih.

Ranieri International NEXT 220SH odlikuje vrhunska kakovost materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in odpornost proti zunanjim vplivom. Kabina je prostorna in svetla, z obilico naravne svetlobe, ki jo omogočajo velika okna. Zasnovana je tako, da omogoča udobno spanje dveh oseb, kar naredi plovilo idealno za daljše vikend izlete ali krajša raziskovanja obale.

Zmogljivosti in tehnologija

Ena glavnih prednosti plovila je motor Yamaha F200DBW, ki zagotavlja vrhunsko zmogljivost in zanesljivost. S 200 konjskimi močmi vam omogoča hitro in dinamično vožnjo po odprtem morju ali sproščeno križarjenje ob obali. Poleg tega je motor zasnovan tako, da zagotavlja tiho in gladko vožnjo, kar bistveno prispeva k udobju med plovbo.

Motor Yamaha F200DBW je opremljen z napredno digitalno nadzorno tehnologijo (DBW), ki omogoča izjemno natančnost pri nadzoru plovila. S tem sistemom je rokovanje z motorjem enostavno in intuitivno, kar povečuje varnost in zanesljivost med vožnjo. Poleg tega je motor znan po svoji izjemni energetski učinkovitosti, kar pomeni nižje stroške goriva in manjše emisije.

Oprema za udobje in varčnost

Ranieri International NEXT 220SH je opremljen z vrsto dodatkov, ki omogočajo še večje udobje med plovbo. Tukaj izstopa SIMRAD navigacijski sistem, ki zagotavlja natančno sledenje poti in varno navigacijo. Ne glede na to, ali ste izkušen mornar ali novinec na vodi, vam bo ta napredni sistem omogočil brezskrbno plovbo.

Med opremo najdete tudi električno sidro, kar vam omogoča enostavno spuščanje in dviganje sidra brez fizičnega napora. Ta funkcionalnost pride še posebej prav, ko želite hitro in enostavno zasidrati plovilo na mirnem zalivu ali ob obali. Poleg tega je plovilo opremljeno s kakovostnim BOSS audio sistemom, ki poskrbi, da bodo vaša potovanja po morju polna prijetne glasbe in sprostitve.

Hladilnik v plovilu omogoča shranjevanje pijač in prigrizkov na dosegu roke, kar je nepogrešljiva lastnost na vročih poletnih dneh, ko želite uživati na vodi brez nepotrebnih skrbi.

Varno in udobno

Varnost je vedno na prvem mestu, in Ranieri International NEXT 220SH poskrbi za vrhunsko varnost tako za vas kot za vaše sopotnike. Zahvaljujoč širokemu krovu in stabilni konstrukciji, je plovilo izjemno stabilno tudi v bolj nemirnih vodah, kar zagotavlja varno vožnjo in prijetno izkušnjo za vse potnike.

Poleg varnosti je poudarek tudi na udobju. Plovilo ima kapaciteto za 7 oseb, kar pomeni, da lahko na krov povabite prijatelje ali družino ter skupaj uživate v raziskovanju morskih poti. Sedeži so ergonomsko oblikovani, s poudarkom na udobju, kar pomeni, da lahko na plovilu preživite daljše časovno obdobje brez občutka utrujenosti.

Prilagodljivost in praktičnost

Plovilo Ranieri International NEXT 220SH ni namenjeno zgolj za eno vrsto uporabe – njegova vsestranskost vam omogoča, da ga uporabite za različne aktivnosti na vodi. Ali načrtujete sproščen vikend izlet z družino, športni ribolov s prijatelji ali pa želite preživeti nekaj dni na odprtem morju, vam bo to plovilo zlahka izpolnilo vse želje.

Prostorna kabina in udobni ležalniki na krovu omogočajo, da lahko preživite celo noč na plovilu in se zbudite ob čudovitem sončnem vzhodu na morju. Poleg tega plovilo ponuja dovolj prostora za shranjevanje vse vaše opreme, kar pomeni, da ste pripravljeni na vsako pustolovščino.

Cena in možnosti financiranja

Cena plovila znaša 69.990 € z DDV, kar vključuje opremo in motor Yamaha F200DBW. Moto Nautika ponuja tudi ugodne možnosti financiranja, kar omogoča, da si to vrhunsko plovilo privoščite po dostopnih mesečnih obrokih. Če želite izvedeti več o možnostih financiranja in pridobiti natančne informacije glede plačilnih pogojev, se obrnite neposredno na Moto-Nautika za dodatne informacije.

Možnost ogleda

Za vse, ki bi želeli podrobneje spoznati Ranieri International NEXT 220SH, je na voljo možnost ogleda plovila v živo. Moto Nautika vam bo zagotovila strokovno svetovanje in vam omogočila, da si sami ogledate to izjemno plovilo.

Kontakti:
Telefon: +386 51 222 122
E-mail: prodaja@moto-nautika.com
Več informacij najdete tudi na spletni strani: https://bit.ly/next220-r

Predstavitev plovila