TheSailmaster.si

Pri priljubljenem spletnem ponudniku najema vseh vrst plovil na Jadranu, TheSailmaster.si, so v tem tednu odprli rezervacije za sezono 2021. Sicer nekoliko kasneje kot pretekla leta, iz seveda znanega razloga – epidemija novega koronavirusa in bolezni Covid-19, pa vendarle dovolj zgodaj, da si lahko med širokim izborom plovil po ugodnih first-minute cenah zagotovite pravo zase!

Novica je dobrodošla, toliko bolj, ker prinaša s seboj tudi ponudnikovo nadgrajeno spletno stran www.thesailmaster.si! S svojo optimizirano hitrostjo, preglednostjo in vrsto uporabnih filtrov, pa tudi s številnimi informacijami o običajni in dodatni opremi vseh polovil, ki so na voljo v čarterju, omogoča lažje, hitrejše in enostavnejše iskanje vaše idealne barke. Izbirati je mogoče po destinacijah (regiji, marini), določljivih terminih najema, vrsti in znamki plovil, letnikih njihove izdelave, številu kabin in WC-jev, njihovi dolžini in seveda ceni najema. K dokončni odločitvi pa pripomorejo tudi uporabni podatki o opremi, ki jo barke premorejo na krovu in znotraj kabin.

Stran je vredna čimprejšnjega obiska! Tudi zaradi priporočenega zgodnejšega načrtovanja zasluženega oddiha, počitnic in morda avantur na morju, saj bodo, poleg rednih rezervacij, v letu 2021 veliko terminov zasedali tudi najemi, ki v pretekli sezoni zaradi epidemioloških težav niso bili realizirani. Za zamudnike bi namreč utegnila biti izbira bistveno bolj okrnjena, v najslabšem primeru celo brez razpoložljivih polovil posamičnih vrst in velikosti.

Spregledati tudi ne gre, da je preživljanje poletja na plovilu, pravzaprav že bližajočih se pomladnih in kasnejših poletnih in jesenskih dopustniških dni, tako rekoč v samoizolaciji, eno izmed najbolj varnih načinov počitnikovanja! Umaknjeno je namreč od množic turistov, ki zasedajo hotele, plaže, mestna središča ..., in kot vemo, kljub omejitvam, ki smo jih v času, zaznamovanem z epidemijo deležni, vendarle omogočajo širjenje bolezni. Tudi zato je čas, ki ga lahko preživimo na barki, neprecenljiv!

Vabljeni k obisku.

KONTAKTNI PODATKI:

TheSailmaster.si