Zadnje iz eTrgovine

59.90€

Komplet potopisov jadralca Jasmina Čauševiča vsebuje 4 knjige:

  1. Šepet vetra in valov- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  2. Sam prek oceana- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  3. Skriti paradiž- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  4. Ljubezen pod jadri- ljubezensko erotični roman (redna cena: 16,90 EUR)

Redna cena kompleta: 91,60 EUR

Prednovoletna akcija do 31.12.: 59,90 EUR (prihranek 31,70 EUR)

Več o posameznih knjigah na povezavah.

 

O jadralcu Jasminu Čauševiču: 

Slovenski popotnik in jadralec Jasmin Čaušević, se je leta 2014 odpravil na pot okoli sveta. Pravzaprav to ne bi bilo nič nenavadnega, če se za to Jasmin ne bi odločil opraviti sam z družinsko serijsko jadrnico Bavaria 34, katero ni nič predelal in ne ojačal, da bi lahko zdržala široka morja in valovite oceane. Po prvi etapi od Poreča do Kanarskih otokov in drugi etapi od Kanarskih otokov do Karibov je napisal dve potopisni knjigi, v kateri je dodal ogromno jadralskih podatkov, ter s cenami prikazal, da je sanje mogoče odsanjati z minimalno količino denarja. Sedaj je na poti od Karibov do Avstralije, dolgi 12.000 NM. Bo naš solo jadralec po preplutem zahrbtnem Atlantiku lažje osvojil Pacifik v skoraj 30 dnevni neprekinjeni samotni plovbi? Vse izveste tukaj!

Njegovo jadranje po Pacifiku lahko spremljate v potopisu na naši spletni strani: Z jadri in vetrom po oceanih

Komplet potopisov - prednovoletna akcija

Zadnji video

V marini Frapa v Rogoznici je prišlo do eksplozije na motornem plovilu My Way.

V četrtek okrog 12.00 ure je prišlo do eksplozije na motornem gliserju My Way. Plovilo, ki je v lasti čarterskega podjetja, ima vgrajen bencinski motor. V času nesreče je bilo privezano na tranzitnem privezu v marini. Na krovu sta bila dva delavca čarterskega podjetja, oba hrvaška državljana. Eden izmed njiju je v eksploziji utrpel hujše telesne poškodbe in so ga morali nemudoma prepeljati v Klinični center Zagreb. Drugi delavec je utrpel lažje telesne poškodbe.

Na kraj nesreče so nemudoma prihiteli člani prostovoljnega gasilskega društva iz Rogoznice in požar pogasili v 15 minutah. Plovilo so nato dvignili iz vode in ga prepeljali na suhi privez v marini.

Zakaj je prišlo do eksplozije, še ni znano in bo pokazala preiskava, ki že poteka.

Vir: MPPI

Komentarji