Zadnje iz eTrgovine

10.00€

Prodajte vaše plovilo ali navtično opremo v najkrajšem možnem času. Izpostavite vaš mali oglas in ga objavite kot TOP OGLAS. Ti oglasi so izpostavljeni in se prikazujejo na:

  • vhodni strani enavtika.si,
  • na vrhu podstrani Mali oglasi,
  • na vrhu podstrani posameznih oglasov
  • na vrhu rezultatov iskanja.

Cena objave je 2 EUR za 10 dnevno objavo kot TOP OGLAS. Po preteku 10 dni se bo oglas samodejno spremenil v običajen oglas. Če želite oglas ponovno izpostaviti, ga lahko ponovno spremenite v TOP OGLAS v vaši administraciji s klikom na ikono "ZVEZDICA" na desni strani.

Minimalna vrednost zakupa storitve TOP OGLAS znaša 10 EUR (z DDV). Storitev se plačuje po predračunu. Stanje vašega računa je prikazana v polju KREDITI.

Top oglas

Zadnji video

SUZUKI MFD

Suzuki je predstavil nov več funkcijski zaslon za prikaz vseh podatkov in funkcij motorja, navigacije in drugih parametrov.

Yasuharu Osawa, direktor navtičnega programa pri Suzukiju je dejal:

»To je izjemno velik korak za Suzuki. Nov več funkcijski zaslon je idealna rešitev za vse kupce njihovih izdelkov. Sposoben je prikazati vse potrebne informacije za varno plovbo.«

Zaslon lahko istočasno prikazuje podatke za več motorjev, elektronsko navigacijsko karto, radarsko sliko, globinomer ter vremenske podatke preko internetne povezave. Zaslon ima številne različne načine za prikaz podatkov. Prikazuje lahko le podatke o motorjih, njihovem optimalnem delovanju ali pa kombinacijo z ostalimi podatki.

Zaslon je na voljo v štirih velikostih. Najmanjši meri 7 inčev (18 cm), največji pa 16 (40 cm).

Več o zaslonu pri zastopniku Suzuki za slovenijo: AS Boats d.o.o.

Komentarji