Grand G680

Predstavljamo najnovejšo pridobitev v prodajnem salonu pri podjetju Moto-Nautika - GRAND Golden Line G680!

Z elegantnim dizajnom, visoko kakovostjo izdelave in vrhunsko zmogljivostjo je GRAND Golden Line G680 pravi biser prodajnega salona. Ta gumenjak ponuja izjemno udobje, stabilnost in vsestranskost, ki jih pričakujete od blagovne znamke GRAND. Ne glede na to, ali ste ljubitelj mirnega ribolova, adrenalinske vožnje ali preprosto uživate v sproščenem družinskem izletu po vodi, vam bo GRAND Golden Line G680 zagotovil izjemno izkušnjo na morju.

Pametna zasnova, kompakten in prostornost so lastnosti, ki popolno opisujejo ta model.

Moderen s trdim dnom napihljivi čoln kategorije C s premišljenim dizajnom, ki v manj kot 7 metrih trupa vključuje vse potrebne funkcije in možnosti.

SPREDNJI DEL - PREMEC

Dinamična oblika premca ponuja dva ločena predala - predal za sidro in predel za shranjevanje na premcu. Predal za sidro ima dvignjen pokrov, ki izboljša ergonomijo in nudi oporo hrbtu/vratu, ko se naslanjate/ležite. Celotno območje za sončenje, ki je na voljo s sončno ploščadjo, meri do zelo prostornih 2 kvadratnih metrov.

SREDNJA DEL IN KRMILNA KONZOLA

Krmilna konzola in sedež za vožnjo, zasnovana in izdelana s strojno natančnostjo, ponujata širok kot gledanja, da lahko jasno opazujete premec, tudi ko sedite.

Krmilna konzola ponuja tudi velik prostor v sprednjem delu, ki se odpira ravno obratno kot recimo na G750 ali G850. Brez plinskih vzmeti in enostaven dostop do notranjosti. Vsa ožičenja od elektronike na armaturni plošči so skrita za odstranljivo steno znotraj. Sama armaturna plošča je primerna za zaslon do 16 palcev in tradicionalen predal za rokavice. Poleg tega ima konzola podporno stopnico za noge.

SEDEŽNA KONZOLA

Sedeža za krmiljenje in sopotnika s funkcionalno konzolo z umivalnikom, tradicionalno vključujeta varnostne ročaje in blazine, s katerimi se lahko iz sedežnega položaja spremenite v položaj naslona.

Sedeži in sama konzola so izjemno široki, da zagotovijo udobno sedenje za krmarja in sopotnika ter omogoča vgradnjo 62-litrskega hladilnika/zamrzovalnika in umivalnika s pipico.

ZADNJI DEL IN SONČNA PLOŠČAD

V zadnjem delu se nahaja sedišče oblikovano v stilu črke U.  Ponuja 2 stranska predala, zelo prostoren sredinski predel za shranjevanje, dopolnjeno z varnostnimi ročaji okoli njega. Možnost nadgradnje s pametno vrtljivo mizo in ergonomsko zadnjo ploščadjo, ki omogoča prost dostop do hladilnika in predalov za shranjevanje brez odstranitve mize ali ploščadi, kar ustvari prijeten in udoben prostor za obedovanje in sončenje.

Izjemno široka krma ponuja dodatne velike predalnike za "mokre vrvi" in dodatne ravne površine, dopolnjene z mehko protizdrsno podlogo SeaDek.

HARD-TOP

Hard-Top zagotavlja prijetno in hladno senco, visok je 1,9 metra, ima vgrajene reže za zvočnike in je primeren za namestitev dodatne opreme, kot je radar.

Kot alternativa trdemu strešniku, je možnost dokupa INOX Bimini tende.

Vabimo vas, da obiščete njihov prodajni salon in si ogledate ta čudoviti gumenjak v živo. Strokovni svetovalci bodo z veseljem delili vse podrobnosti o tej vrhunski plovilu in vam pomagali najti popolno rešitev za vaše navtične potrebe.

Za več informacij jih obiščite v prodajnem salonu ali pokličite na telefonsko številko +386 41 739 818.

Za pripravo ponudbe kontaktirajte: info@moto-nautika.com

CELOTNA ZALOGA PLOVIL: https://moto-nautika.com/zaloga-plovil/