Ranieri Next 255 LX

Moto-Nautika z navdušenjem napoveduje svojo prisotnost na 25. Biograd Boat Show 2024, ki bo potekal od 23. do 27. oktobra v Biogradu na Moru. Gre za enega največjih navtičnih sejmov v regiji, ki združuje več kot 400 razstavljavcev in 400 plovil, od tega 260 v vodi. Sejem je postal nepogrešljiv dogodek za navtične navdušence, saj ponuja bogat program, vrsto predstavitev, izobraževanj in obilo priložnosti za poslovno mreženje.

Na sejmu bomo premierno predstavili Ranieri Next 255 LX, najnovejši model, ki ga bodoči kupci lahko osebno preizkusijo in tudi prednaročijo za sezono 2025. Ranieri Next 255 LX združuje sodoben dizajn, izjemno vodljivost in napredne tehnične rešitve, zaradi česar je idealna izbira za vse, ki iščejo udobje in zmogljivost.

Ranieri Next 255 LX

Ekskluzivna priložnost za prednaročila

Bodoči lastniki lahko na sejmu med prvimi zagotovijo svoj Ranieri Next 255 LX za sezono 2025. Moto-Nautika ponuja ekskluzivne ugodnosti za naročnike, vključno s prilagodljivimi možnostmi opreme in tehnične podpore, ki bo olajšala celoten proces nakupa. Model je zasnovan za vse vremenske pogoje, omogoča pa tudi personalizacijo, kar vam zagotavlja resnično unikatno plovilo.

Naš izkušeni tim vam bo na sejmu na voljo za svetovanje, tako glede tehničnih specifikacij kot tudi vseh drugih vprašanj, povezanih s plovili. Z našimi dolgoletnimi izkušnjami vam bomo zagotovili, da bo vaša izbira brezskrbna in prilagojena vašim potrebam.

Ranieri Next 255 LX

Kaj naredi Ranieri Next 255 LX tako posebno plovilo?

Ranieri Next 255 LX izstopa zaradi svojega inovativnega dizajna, ki združuje luksuz in funkcionalnost. Z dolžino nekaj več kot 8 metrov ponuja prostorno razporeditev tako v kabini kot na palubi, kar omogoča udobno plovbo za daljše izlete. Opremljena je z napredno navigacijsko tehnologijo, ki olajša upravljanje tudi v zahtevnejših pogojih, hkrati pa je njena konstrukcija zasnovana za optimalno stabilnost in hitrost. Poleg tega plovilo ponuja številne možnosti personalizacije, kar pomeni, da lahko bodoči lastniki prilagodijo opremo in notranje razporeditve svojim potrebam. S tem modelom so združeni vrhunski materiali, pametna uporaba prostora in tehnične inovacije, kar naredi Ranieri Next 255 LX eno najbolj iskanih plovil v svojem razredu.

Obiščite nas na sejmu Biograd Boat Show 2024

Sejem poteka od 23. do 27. oktobra 2024 in je znan po bogatem programu ter veliki obiskanosti. Ne zamudite priložnosti, da si ogledate našo premierno predstavitev in se pogovorite z našimi strokovnjaki. Obiščite nas in stopite v stik z najnovejšimi trendi v navtiki!

Kontakt:

Moto-Nautika d.o.o, www.moto-nautika.com

PRODAJA  PLOVIL

  • T: 02 629 04 00 (odzivna št. #2) 
  • M: +386 31 300 903
  • E: prodaja@moto-nautika.com